2777
2789
عنوان

رفتار با مادرشوهر

1382 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من رابطم با مادرشوهرم از زمان عقد خوب نبوده بخاط مشکلاتی که تو مراسمات پیش اومد الان 4 ساله میگذره از اون زمان و من الان یه پسر دارم

منو همسرم همکلاس بودیم و من انتخاب اون بودم.الان با وجود اینکه هم سوادم هم درامدم هم وضع اقتصادی و تحصیلی خانوادم از جاریم بهتره اما چون اون انتخاب مادرشوهرم بوده الان خیلی تبعیض قایل میشه.البنه من با اونا تو یک استان نیستیم و ما راهمون دوره

مثلا تادحالا عکس من پروفایل مادرشوهرم نبوده عکس شوهرمو پسرمو بدون من میزاره اما عکس جاریمو با خودش یا شوهرش یا ....

بنظرتون باید چجوری رفتار کنم؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

زیر بارند درختان که تعلق دارند، 

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد؛ 

حافظ

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ رفتار خاصی نکن. احتمالا جاریت هم بیشتر بهش محبت میکنه و تو کلا خودتا کشیدی کنار.رابطه دو طرفه ا ...

من بخاطر بی مهری هایی که دیدم خودمو کنار کشیدم اما جاریم فقط با مادرشوهرم خوبه.مثلا بعد دوبار ملاقات با شوهرم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد به ما گفت!!!!

مادرشوهرم میگه تا بمن توهین نکنه اشکال نداره

اخه نمیشه کاری نکرد عصبی کنندس

هیچی بزن خودتو به بیخیالی بزار بدونن برات مهم نیست😐 وقتی عکس العمل نشون بدی میگه سوزوندمش ولی بیخی ...

راستش چند باری به ارومی گله کردم که اینجوری بقیه فکر میکنن من عضو خانوادتون نیستم.حالا که عکس همه رو با زنشون میزارید پس چرا منو نمیزارید! اما اهمیتی ندادن...نمیدونم الان باید چکار کنم...میدونم واسه عصبی کردن من اینکارو میکنه...عکس شوهرمو پسرمو تنها گذاشته.بعد عکس اون پسرشو زنشو گذاشته

والا این موضوع اصلا مهم نیست که بخواد دغدغه بشه

اخه این یه نمونه کوچیک از تبعیضه اما واسم مهم شده چون بقیه مردم میبین پروفایلشو

راستش چند باری به ارومی گله کردم که اینجوری بقیه فکر میکنن من عضو خانوادتون نیستم.حالا که عکس همه رو ...

عزیزم ضعفتو فهمیده دقیقا هم انگشت گذاشته روش 😐

خودتو بزن به بیخیالی که اصلا برات مهم نیست 

کم  کم  از سرش میوفته حرص دادن شما 

چه انگیزه ایی داره خدایش 😐😐😐😐😐

من مامان شدم🥲
راستش چند باری به ارومی گله کردم که اینجوری بقیه فکر میکنن من عضو خانوادتون نیستم.حالا که عکس همه رو ...

خب نباید این حرفو میزدی

رسما نقطه ضعفت رو نشون دادی الانم اونا دست میزارن روش که حرصت بدن

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
عزیزم ضعفتو فهمیده دقیقا هم انگشت گذاشته روش 😐 خودتو بزن به بیخیالی که اصلا برات مهم نیست  ک ...

حالا منم به تلافی عکس مامانمو شوهرمو گذاشتم پروفایلم مسخرست؟ خاستم یکم حرصم کم بشه...

دیر نشده واسه عکس العمل نشون ندادن؟ چون چند بار گفتم