2777
2789
عنوان

حاضرید بعد طلاق بچه هاتو‌نو بزارید برید؟حضانت نمیده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط سختی داری عزیزم اما من اگه تو شرایط شما بودم کنار بچه هام میموندم و سختی و رنج رو تحمل میکردم به نظرم بالاترین درد یک مادر دوری از بچه هاشه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
میفرمایند دلسرد شده اند!!! اما من فکر میکنم کس دیگری دلش. ر ا گرم میکند،،پدر مادرش هم سالهاست اینجور ...

اخه الکی الکی دلسرد؟

بگو اگه واقعا بچه ها واست مهم هستن ،اصلا واسشون خوب نیست توی این فضای سرد و سمی رشد کنن

اخه الکی الکی دلسرد؟ بگو اگه واقعا بچه ها واست مهم هستن ،اصلا واسشون خوب نیست توی این فضای سرد و سم ...

اون براش مهم نیست ظاهرا ،،،بارها گفتم فایده نداره ،الکی که نه ،،اختلاف‌هامون زیاد بود هی دعوا شد و غر زدم و حرف گوش نداد و کم کم کار به اینجا رسید ،، کلا آدم تک رویی هست 

اون براش مهم نیست ظاهرا ،،،بارها گفتم فایده نداره ،الکی که نه ،،اختلاف‌هامون زیاد بود هی دعوا شد و غ ...

اخی عزیزم

اگه میتونی تحمل کنی بمون تا بچه هات به سنی برسن که بتونن انتخاب کنن و اگه دیدی شرایطش رو داری جدا شو

خرید که با خودمه ،شاغلم درآمدم خوبه البته با کار زیاد ،،رابطه جنسی نداره بام نمی‌دونم چه خاکی تو سرش ...

شرایط برات فراهم نیست مثلا تو‌ همون آپارتمان یا کوچه خونه جدا بگیری ؟

قبل از طلاق منظورمه.اینجوری بچه ها میتونن پیش هر دوتون باشن و توهم مجبور نیستی برای کسی که اهمیتت نمیده غذا بپزی و ...

یهو دیدی تو این فاصله یا تصمیم گرفت بچه هارو بهت بده یا اینکه به خودش اومد و زندگیش درست کرد

تلاش میکنم برای سرنوشت 
شرایط برات فراهم نیست مثلا تو‌ همون آپارتمان یا کوچه خونه جدا بگیری ؟ قبل از طلاق منظورمه.اینجوری ب ...

بش فکر نکردم  ،، فقط دلم می‌خواد بچه هارا بم بده تا جداشم برم گورمو از نزدیکش گم کنم ،، توان سگ محلیهاش و سلیطه بازی و ادادهای خانوادش را ندارم. دیگه 

بش فکر نکردم  ،، فقط دلم می‌خواد بچه هارا بم بده تا جداشم برم گورمو از نزدیکش گم کنم ،، توان سگ ...

تا وقتی تو اون خونه ای وضع همینه.بچه هارو بهت نمیده چون نمیخواد بری.الان هم بچه هاشو داره.هم یه نوکر که بهتر از همه هست برای مراقبت از بچه ها و کارای خونه . هم نوکره براش خرجم میکنه و دیگه لازم نیست پولی بده.هم اینکه آزاده و میتونه هر غلطی بکنه و هیشکی کاریش نداره .دیگه چی بهتر از این براش.هیشکی از این شرایط نمیگذره

تلاش میکنم برای سرنوشت 
بش فکر نکردم  ،، فقط دلم می‌خواد بچه هارا بم بده تا جداشم برم گورمو از نزدیکش گم کنم ،، توان سگ ...

ولی اگه تو بری کامل فرق داره.سر یه هفته خونه به گند کشیده میشه از کثیفی.غذا نداره.بچه ها از تو محبت بیشتری میبینن و میخوان همش پیش تو باشن و میرن رو اعصابش.پولاشم همه رو باید خرج کنه

البته در صورتی که خیلی بتونی به بچه هات نزدیک باشی.مثلا چندتا خونه فاصله داشته باشی که سریع بیان پیشت

تلاش میکنم برای سرنوشت