2777
2789
عنوان

حاضرید بعد طلاق بچه هاتو‌نو بزارید برید؟حضانت نمیده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست
مادرش دو قطبی هست ،، سابقه بستری در بیمارستان روانی داره ،پدرش چند بار دیدم مثلا گوش بچه را میمکه،،، ...

نمیدونم والا

خب خودش هم راحت تر نیست حضانت رو بده به شما و زندگیش رو بکنه؟؟

به نظرم سعی کنید یا یه جوری دوستانه سر حضانت به توافق برسید که هر دو مشارکت داشته باشید در موردش

یا اینکه بالاخره با سیاست، یه جوری قانع کنید حضانت رو بده به شما

چرا طلاق عاطفی گرفتید؟ 

با هم دعوا میکردیم ،،ارتباطی عجیب با خانمای محل کارش داشت هی غر زدم ،خانوادش اذیتم کردن غر زدم ،،،زندگیش و حاصل دسترنجش را هدر داد و دست دوستاش داد ،کلاهبرداری کردن،غر زدم ،از من سرد شده و منم دیگه از اینهمه ندونم کاریش به تنگ آمدم ،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا خب خودش هم راحت تر نیست حضانت رو بده به شما و زندگیش رو بکنه؟؟ به نظرم سعی کنید ...

اخه همیشه هم سر کاره ،،از ۸-۹ صبح تا دو شب سر کاره ،،،مطمئنا حضانت مفهومی واسش نداره ،،سالهاست من دست تنها بچه هارا بزرگ کردم ،،،ولی حاضرم نیست الان که حضانت میخوام بده 

اره ،شغل و تحصیلات خوبی دارم ،،حتی حاضرم از پولی که با زحمت بدیت آوردم بش بدم اما حضانت بم بده ،،خود ...

نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام مسیر درست رو برات باز کنه که هم خیر شما باشه هم بچه‌ها

چون اونا هم آسیب میبینن 

با مردی ازدواج کردم که دو بچه از زندگی سابقش داره....و آسیب دیده بودن با مشاوره تغییراتی کردن اما منم له شدم امشب سر یه موضوع کوچیک همسرم صداشو بالا برد نمیخواستم بچه‌ها بفهمن ازش ناراحت شدم برای اینکه ادامه نده صدامو بردم بالا گفتم همین کارو میکنی اونا هم گستاخ شدن....چند روز پیش یکیشون بحث درست کرد طبق معمول برگشت یه چیزی بهم گفت 

اصلأ دلم پره بچه دارم نمیشم سرم گرم شه کلاس و برنامه دارم ولی.... همه بهم میگن بچه بیار اینا از خودت نیستن میرن پی مادرشون هرچقدر که براشون مادری کنی ....

چکار کنم خدا بهم بچه نمیده

امشبم که ایام تخمک گذاری هست شوهرم قهره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
پسر ۹؟؟ دخترو دو سال دیگه که بشه ۹ سالش ازش میپرسن پیش کی میخای بمونی نیتونی دو سالم صبر کنی؟؟ بچها ...

پسر ۹ از پسر ۱۵ سالگی میپرسن ،، بچه هارا به جهت خاصی هدایت نکردم اونا هر دو را دوست دارن ولی خوب جون باباشون کمتر باشونه و بکن نکن نمیکنه فکر کنم بیشتر دوستش دارن 

[QUOTE=340704155] میتونی طلاق بگیری ولی تو یه خونه بمونین؟ ]

والا الانم همینجوریه  تقریبا ،طلاق بگیرم چی بدیت میارم اگه قرار باشه همینجا بمونم ،،فقط خانوادش حس میکنن چه تحفه ای تقدیم من شده ،،

پسر ۹ از پسر ۱۵ سالگی میپرسن ،، بچه هارا به جهت خاصی هدایت نکردم اونا هر دو را دوست دارن ولی خوب جون ...

ببین پسر بهتره بیشتر با پدرش باشه خصوصا وقتی وارد نوجوانی شد

به دخترت بیشتر محبت کن 

حتما تو ماشین سوهرت شنود بذار ببین هیانت میکنه با نه 

تا برگ برنده بشه دستت