2777
2789
عنوان

حاضرید بعد طلاق بچه هاتو‌نو بزارید برید؟حضانت نمیده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست

بچه ها چند سال دارن اگه بزرگ باشن ازشون سوال میشه البته باید امکاناتشو داشته باشی میتونی از کلنیک سایت پایین بری سوال کنی از مشاور یا وکیلهاش

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
هرچند تجربه ثابت کرده، خودش بعد یه مدت به غلط کردن میوفتاد و میومد التماس میکرد بچه هارو نگهدارم.... ...

بچه داری شما ؟ منم مجردی به دوستای متاهلم همینجوری میگفتم اما الان نمیتونم دلم آتیش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه میدونستی نه خودش نه خانوادش قابل اعتماد نیستن ؟!

قابل اعتماد از چه نظر؟؟؟

مثلا اینکه بخوان بچه هارو مورد خشونت قرار بدن؟؟

یا آزار جنسی انجام بدن؟؟

نه خب، اگه از این موارد باشه بحثش جداست...

در حالت عادی و کلی گفتم

فکر کن طلاق گرفتی داری تنها با بچه هات زندگی میکنی ‌ . منم همین شرایط دارم . چون بدون بچه که نمیشه رفت طاقت نمیاریم بچه رو هم که نمیدن . چیکار باید کرد نادیده ش بگیر میدونم حق ما هم ی زندگی خوب بود با ی مرد خوب . ولی پای بچه وسط

بچه ها چند سال دارن اگه بزرگ باشن ازشون سوال میشه البته باید امکاناتشو داشته باشی میتونی از کلنیک سا ...

دختر ۷ پسر ۹ این سن حضانت با پدره تو این مدت هم خ‌ببب شستشو مغزی میشن و برا بعد لابد باز پدر را انتخاب میکنن

من الان تو ی تاپیک داشتم با ی کاربر زندگیمو توضیح میدادم ک تو چ جهنمی هستم تو ی اتاق با دوتا بچه باخانوادش زندگی میکنم همسرم هم ی روز حوب ی روز بد ولی خانوادش فقط میگم اگه خداواقعا خداس وجود داره من دیگه خستم انتقام منو طفل معصومامو ازشون بگیره پدرشوهرم ظالمیه براخودش کاری میکنه ک یزید هم نکرده مادرشوهر هم دو رو ب شدت و دو ب هم زن

پس مواقعی ک خرید بخای چی یا اصلا رابطه ی جن...سی رو کجا برآورده میکنه همسرت؟؟

خرید که با خودمه ،شاغلم درآمدم خوبه البته با کار زیاد ،،رابطه جنسی نداره بام نمی‌دونم چه خاکی تو سرش میکنه انکار کلا بی میله!!! شایدم جای دیگه برآورده میشه 

در هر صورت حضانت با پدره...

از جهتی به نفع زن هست چون دیگه دغدغه خرج و مخارج زندگی و مکان مستقل رو نداره... تازه برای ازدواج مجدد شرایط هم براش راحتتر هست چون شما هم نیاز به حامی و همدم داری 

حضانت بده از پس این چیزا برمیای؟!

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

به پای بچه هام میسوزم و‌میسازم.خودم زن بابا داشتم عمرا بچه هام ول کنم مگراینکه بمیرم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
قابل اعتماد از چه نظر؟؟؟ مثلا اینکه بخوان بچه هارو مورد خشونت قرار بدن؟؟ یا آزار جنسی انجام بدن ...

مادرش دو قطبی هست ،، سابقه بستری در بیمارستان روانی داره ،پدرش چند بار دیدم مثلا گوش بچه را میمکه،،،گیر میندازه بچه هارا ،مادرش دیدم بوس لبی میکنه بچه را بعدم انکار میکنن ،،خانواده پر مدعا و درویی داره 

در هر صورت حضانت با پدره... از جهتی به نفع زن هست چون دیگه دغدغه خرج و مخارج زندگی و مکان مستقل رو ...

اره ،شغل و تحصیلات خوبی دارم ،،حتی حاضرم از پولی که با زحمت بدیت آوردم بش بدم اما حضانت بم بده ،،خودش هم وضعیت خوبی داره البته ،،ولی نمی‌دونم لج داره یا چیز دیگه هست حضانت نمیده ،درست هم زندگی نمیکنه