2777
2789
عنوان

قهوه خوردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7702 بازدید | 72 پست
اسپرسو؟؟ من خوردم کم مونده بود بمیرم تا یک ماهم حال کم و بیش بد بود.من نمیدونم مردم چطور صبح به صب ...

واییی نمیدونم چه کوفتی بود بار اولمم بود حتی ابجیمم که صدبار خورده بود حالش بد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن قهوه هم فشار پایین میاره هم تپش قلب اگر بهتر نشدی زنگ بزن اورژانس خودشون راهنمایت میکنن 

فعلا یه چیز شیرین بخور

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اسپرسو؟؟ من خوردم کم مونده بود بمیرم تا یک ماهم حال کم و بیش بد بود.من نمیدونم مردم چطور صبح به صب ...

شانس نداریم خواهر،،من عاشق اسپرسو هستم ولی بخاطر همین حملات پانیک نمیتونم بخورم

شوهرم روزی دوبار درست می‌کنه و میخوره ،،منم حسرت میخورم  

واییی نمیدونم چه کوفتی بود بار اولمم بود حتی ابجیمم که صدبار خورده بود حالش بد شد

بیرون خوردی؟؟

اگر بیرون بوده مراقب باش تو خیلیاشون متادون میرزن

اگر بخاطر حساسیته

ک مث من فشارت افتاده بوده 

آب قند بخورو قرص تهوع

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شانس نداریم خواهر،،من عاشق اسپرسو هستم ولی بخاطر همین حملات پانیک نمیتونم بخورم شوهرم روزی دوبار در ...

من از سر کنجکاوی خوردم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بیرون خوردی؟؟ اگر بیرون بوده مراقب باش تو خیلیاشون متادون میرزن اگر بخاطر حساسیته ک مث من فشارت ا ...

دقیقا میخواستم همینو بگم گفتی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

حالا من قهوه میخورم انگار بهم آرامبخش زدن خوابم میبره

ترک میخورمااا

وای ولی این اسپرسو بود خوردم

کاکوئو هم باهاش خوردم

قشنگ نزدیک بود بمیرم