2777
2789

آره آدم اینطور مواقع برای زندگیه خودش میگه خدایا شکرت 

خیلی سخته آدم به اجبار با کسی ازدواج کنه اونم‌یک بچه با فاصله سنی خیلی زیاااااد

سختی هایی که کشیده سنگو خورد میکنه آهنو ذوب میکنه

ان شاءالله خدا بهش سلامتی بده هم جسمی هم روحی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض قصاص برادرش . این دخترو ب عنوان عروس گرفتن. و آزارش میدادن

اخه داداشی که این و مادرش هی ازشون کتک میخوردن بعد بخاطرش رفته خونبس شده کاش قبول نمیکرد بقول همسرش این فقط همش بکطرفه بفکره خونوادشه

ولی  اون  قسمت که امام رضا کمکش کرد به آرامش برسه خیلی برام تاثیرگذار بود 🥲🥲🥺

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

موقعی که تاپیکشو میخوندم گفتم اگه منبودم خدایی نکرده .صد هزار بار خودمو خلاص کرده بودم واقعا تحملم کمههه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

!Finally

منتظر همچین تاپیکی بودم. سپاس.

لطفا اگر به کاربرش دسترسی دارید، بفرمائید که همسرش "بچه" نمیخواد، رابطه و محبت همسرانه میخواد.

قبلا هم یه تاپیک ازشون دیده بودم که همسرش یک پیامک فوق العاده غم‌زده فرستاده بود برای ایشون و ایشون یخ‌زده جواب داده بود.

این‌همه تعریفی که از همسرشون اینجا کردند، پیش خودشون می‌کردند الان وضعیتشون بهتر بود.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

انشالا شوهرش همیشه باهاش بمونه

دوست داشتم ازش بپرسم شوهرش قیافه ی خوبی داشت مورد پسندش بود اولین بار که دیدتش هرچند اون موقع زیباترین و خوش تیپ ترین آدم روی زمین هم بذارن جلوت مثل یک دیو می بینیش

ولی خب ذهنم درگیر این سوال بود 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚