2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

!Finally منتظر همچین تاپیکی بودم. سپاس. لطفا اگر به کاربرش دسترسی دارید، بفرمائید که همسرش "بچه" ن ...

میدونی چیه این دختر تمام سختی ها و...رو کشید جیک نزد ولی وقتی شوهرش رفته زن صیغه کرده ضربه ی آخرو بهش زده تو تاپیکهاش و نظراتش بیشتر در اینمورد اشاره میکنه

خیانت آدمو داغون میکنه 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
برا امضات صلوات فرستادم❤️

قربونت بشم من عزیزم مرسی🥰😘

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
میدونی چیه این دختر تمام سختی ها و...رو کشید جیک نزد ولی وقتی شوهرش رفته زن صیغه کرده ضربه ی آخرو به ...

از طرفی حال روحیش هنوز درست نشده ک بتونه ب حد کافی ب همسرش و رابطه برسه. 

ولی فکر کنم خداروشکر کمی روپا شده و شروع کرده برا زندگیش ب یادگیری

میدونی چیه این دختر تمام سختی ها و...رو کشید جیک نزد ولی وقتی شوهرش رفته زن صیغه کرده ضربه ی آخرو به ...

در واقع بچه بوده و به هرکس تکیه می‌کرده از دستش داده. اینکه همسرش یک شب با کسی بوده، از این لحاظ سخت بوده که احساس کرده دیگه کسی رو نداره. الان که همسرش هست ، باید خودش رو درمان کنه و به زندگیش ادامه بده. (سخت‌تر از اتفاقاتی نیست که پشت سرگذاشتند)

اگر قبلا تمام کائنات داشتند بهش ظلم می‌کردند، الان روان خودش داره بهش ظلم می‌کنه و این به مراتب دردناکتره.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

در واقع بچه بوده و به هرکس تکیه می‌کرده از دستش داده. اینکه همسرش یک شب با کسی بوده، از این لحاظ سخت ...

اگه ب خودش کمک نکنه خدای نکرده از پا درمیاد.  شاید اگه افسردگیش طولانی بشه شوهرش هم دلسرد بشه

البته بچه  ب زندگی سرگرمش میکنه  خیلی خوبه

عوض قصاص برادرش . این دخترو ب عنوان عروس گرفتن. و آزارش میدادن

شمااین چرت وپرتا رو باور کردید😅😅😅😅من نخونده بودم رفتم خوندم دیشب ،عزیزم خیلی کاربرباهوشیه که اسمی ازشخصیتا نیاورده وحذف کرده😂😂😂این رمان من خوندم اسم شخصیتشم مرضیه بود ،کلا یه تغیرایی داده گزاشته اینجا برای کاربرای زود باور،فقط اونایی که میگفتن پا به پات گریه کردیم🤣🤣🤣🤣عزیزم اصلا خونبس تورمانا اینطوریه ،من توفامیل مادرم خونبس داریم ،فقط اون قسمت که گفته منو بردن آرایشگاه😂😂😂😂خونبس اینه که دوتاطایفه وقتی یکی بینشون کشته میشه ،یه دختر میدن به اونیکی طایفه که واسطه صلح بشه وبراشون یه بچه بیاره که اسم اونی که کشته شده رو زنده کنه ،اول که عروسی نمیگیرن که داغ دل اون خانواده تازه بشه،دوما اینطوریم نیست که دختر بیارن نزارن رابطه داشته باشه وزن دیگه ای براش بگیرن این شر و ورها رو باورنکنید توروخدا

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

شمااین چرت وپرتا رو باور کردید😅😅😅😅من نخونده بودم رفتم خوندم دیشب ،عزیزم خیلی کاربرباهوشیه که اسم ...

ن راست گفته. تاپیکا قبلیشو ببین سربسته یه چیزایی گفته.  اون تاپیک ک گفته شوهرم میگه بچه بیار تا مامانت ببینی و ...

از طرفی موضوع خونبس واسه خیلیا اتفاق افتاده خب قطعن رمانش هم میاد دیگه

ن راست گفته. تاپیکا قبلیشو ببین سربسته یه چیزایی گفته. اون تاپیک ک گفته شوهرم میگه بچه بیار تا ماما ...

سلام خیلی،سرچ کردم نتونستم دختر خونبس پیدا کنم می خواستم ببینم تایپیک جدید نزده  اوضاع روحیش چطوره همیشه به فکرش هستم 

📌متولد ۷۷ نیستم