من سه سال عقد بودم. امسال جدا شدم. به نظرتون چه زمانی باید این کوضوع رو با پارتنرم مطرح کنم؟ دفعهی پیش همون اولش گفتم. خودش قبول کرد بعد یه مدت گفت مامانم نمیذاره ازدواج کنم باهات. من خیلی ناراحت شدم. به نظرتون همون اولش باید گفت؟ یا وقتی جدی میشه؟
من اون دفه هم اولش گفتم ولی اونجوری شد. یه سریا میگن بذار جدی شد بگو
اون قصدش جدی نبوده
کسی که قصدش جدی باشه این چیزا براش مهم نیست
کسی ام که نخواد با این چیزا کنار بیاد هرگز کنار نمیاد نه اولش نه آخرش
اگر خودت وابسته اش نشدی بزار برای بعدا
ولی اگر وابسته اش شدی بزار همین اول راه تکایفت مشخص شه
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اگر هم گفت چرا نگفتی اولش بگو قرار نیست مسائل شخصی زندگیمو از ابتدا به هر غریبه ای بگم
ضمن اینکه به نظرم باید بهش بگی دنبال رابطه ی جدی هستی و قصدت از دوستی شناخت برای ازدواجه نه سرگرمی
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
چرا به این پسرا هی رو می دی خودتو بکش بالا اونا دنبالت باشن.درس کار و...
من دکترا دارم… کارم دارم…اتفاقا اون پسرم دکترا داشت ولی گفت من نمیتونم تو رو با مامانم مطرح کنم. مطمئنم قبول نمیکنه. گفتم از خانومایی که اینجا تجربه داشتن بپرسم که کی مطرح کردن.