2777
2789
عنوان

به نظرتون کی باید به پارتنرم بگم که قبلا عقد کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 24 پست
من اون دفه هم اولش گفتم ولی اونجوری شد. یه سریا میگن بذار جدی شد بگو

اون قصدش جدی نبوده

کسی که قصدش جدی باشه این چیزا براش مهم نیست

کسی ام که نخواد با این چیزا کنار بیاد هرگز کنار نمیاد نه اولش نه آخرش

اگر خودت وابسته اش نشدی بزار برای بعدا

ولی اگر وابسته اش شدی بزار همین اول راه تکایفت مشخص شه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بنظرم اگر بحث ازدواج پیش اومد بگو  وگرنه نیازی نیست تو دوران دوستی چیزی بگی

به نظر خودمم حرفت درسته. چون اولش میگی همشون اوکین بعدش میان بهونه میارن که مادرمون نذاشت بابامون نذاشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واس همین میگم اولش نگم. بفهمم قصدش چیه

اره اگر هم گفت چرا نگفتی اولش بگو قرار نیست مسائل شخصی زندگیمو از ابتدا به هر غریبه ای بگم

ضمن اینکه به نظرم باید بهش بگی دنبال رابطه ی جدی هستی و قصدت از دوستی شناخت برای ازدواجه نه سرگرمی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
من اون دفه هم اولش گفتم ولی اونجوری شد. یه سریا میگن بذار جدی شد بگو

آمد و جدی شود و طرف قبول نکرد که بدتر ضربه میخوری اونجا ک وابستگی پیش اومده پس بهتره اول بگی حالا طرف یا قبول میکنه یا نمیکنه اینطوری ضربه نمیخوری

به نظر خودمم حرفت درسته. چون اولش میگی همشون اوکین بعدش میان بهونه میارن که مادرمون نذاشت بابامون نذ ...

آره 

اگر دیدی اسم ازدواج آورد و واقعا جدی هست تو ازدواج کردن قضیه رو بهش بگو‌

چرا به این پسرا هی رو می دی خودتو بکش بالا اونا دنبالت باشن.درس کار و...

من دکترا دارم… کارم دارم…اتفاقا اون پسرم دکترا داشت ولی گفت من نمیتونم تو رو با مامانم مطرح کنم. مطمئنم قبول نمیکنه. گفتم از خانومایی که اینجا تجربه داشتن بپرسم که کی مطرح کردن.