2777
2789

خانمها من زیاد اینجا جدی سوال نپرسیدم

اکثرا سوالات هیجانی و زودگذر و سرگرمی طور داشتم ..

ولی این مشکلم سالهاست باهاش درگیرم

نمیدونم مشکل از چیه 

واقعا اذیت کننده و جدی شده ، 

من اینطوریم که مثلا یک روز خیلی شاد و پر انرژی هستم ، همه چی خوبه ، انرژی مثبت ، نظرای مثبت ، پیشنهاد ازدواج و ارتباط خوب و ..

ولی دقیقا فرداش یا چند روز بعد به شدت حالم بد میشه ، داغون میشم ، رنگ و رخم زرد و بیحال میشه ، تب و لرز میکنم ، سردرد های شدید ، و ..

بعد اینجوری نیست که علتش درونی باشه ، یعنی اتفاق و رفتارا و حرفای اطرافیان باعث این سردردها میشه ، درد جسمی اش هم که اصلا دلیلش را نمیدونم .

لطفا با تمسخر پاسخ ندین ، من فقط دنبال سر نخی از پاسخم ...

وقتی آنقدر شدتش زیاد هست چرا تا الان پیگیر نشدید؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

به یک روانشناس مجرب مراجعه کنین اگر کسی اینجا درد مشابه شما داشته  معلوم نیست درمان مشابه شما داشته .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آنقدر شدتش زیاد هست چرا تا الان پیگیر نشدید؟ 

پیگیر بودم ، ولی پاسخ خاصی پیدا نشده 

یکی دوسال پیش خیلی درگیر سونوگرافی رحم و آزمایش خون و .. شدم

ولی هیچی نبود .

دیگه الان با اینکه رشته دانشگاهیم هم درمانی هست ولی خیلی وقته آزمایش هم ندادم ، 

اما خب تحقیق کردم ، نمیدونم دلیلش چیه اصلا 

یعنی کافیه یکی بهم پیشنهاد بده یا ازم تعریف کنه و یا حالم عمیقا خوب باشه 

از فرداش اتفاقات بد و حال به شدت بد و چهرم واقعا زرد بی رنگ