2777
2789
عنوان

خیانت هم بلد بودن میخواد

461 بازدید | 26 پست

شوهرم خیلی حرصم میده وخیانتم کرده امروز زد بع سرم بهش خیانت کنم دیدم بلد نیستم😒واقعا نمیدونم چطوری یه رابطه رو شروع میکنن اصلا. ازدواجمم سنتی بوذ

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

این رابطه دیگه بدرد نمیخوره

یا باید جدا شی

یا باید ب ی آدن خائن ک هیچوقتم درست نمیشه زندگی کنی

ن اینکه خودتم شبیه اون شی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر احمقی مگه پس فرق تو با اون چیه 

اون خرابه مرده هرزست تو که نیستی 

گور باباش نکنی این کارو به خاطر روان و وجدان خودت نجابتتو حفظ کن 

هر غلطی میخواد بکنه تو آبروی خودتو حفظ کن 

بعدا همه جا میشینه میگه زنم خراب بود که بهش خیانت کردم تو مقصر میشی

خیانت و کسایی که بی شرف بی آبرو و بد ذات هستن میکنم جدا شود اول بعداً هرکاری دوست داشتی بکن

به خدا قسم فقط میخوام دلم خنک بشه وگرنه ذاتم اصلا اینجور نیست فقط خیلی سوختم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
دختر احمقی مگه پس فرق تو با اون چیه  اون خرابه مرده هرزست تو که نیستی  گور باباش نکنی ای ...

سوختم دلم اتیشه نمیدونم چکار کنم خنک بشم

ینی چی منم میخوام خیانت کنم؟ الانم جای اینکه اینجا باشی باید مادرشو ب عزاش بشونی

این حد از بیخیال بودنت اصلا عادی نیس! اتفاقا خیانت اصلا بلد بودن نمیخواد

میدونی چی میخواد؟؟ ذات کثیف

ک تو نداری و نمیتونی ولی باید حقتو از اون آدم بگیری

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

عزیزم هرگز هرگز خیانت نکن خیلی ها خیانت دیدن اگه نمیخای زندکی کنی باهاش جداشو ولی هرگز خیانت نکن باشوهرت حرف بزن تهدیدش کن جدامیشی اکه خوب شد که خداروشکر اگرنه جداشو ولی خیانت نکن خواهری

برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید لطفا🙏🏻🙏🏻😭😭😭

خیانت زن تو این جامعه عواقب بدی براش داره متاسفانه این راهش نیست خب جداشو تو دین ما (مسیحیت)فقط در یه صورت طلاق توصیه شده اونم موقع خیانته 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍