2777
2789
عنوان

خیانت هم بلد بودن میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 26 پست
ینی چی منم میخوام خیانت کنم؟ الانم جای اینکه اینجا باشی باید مادرشو ب عزاش بشونی این حد از بیخیال ب ...

واقعا حرفت به دلم نشست♥♥

برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید لطفا🙏🏻🙏🏻😭😭😭
نکن .توجیه نکن .الان بااین حرفا خودت رو قانع میکنی ولی یهو میبینی خودت هم شدی خیانتکار

پنج سال دارم تلاش میکنم نمیتونم خیانت کنم قربون خدا برم انگار خوذش بالاسرمه 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج سال ولی بازم تلفنی میدونم هست

۵ ساله میدونی داره خیانت میکنه و هیچی نگفتی؟ بعد میگن چرا وضع زنا تو ایران اینشکلیع

چون این خانوم بلد نیستن حقشونو از مردای لجن بگیرن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ینی چی منم میخوام خیانت کنم؟ الانم جای اینکه اینجا باشی باید مادرشو ب عزاش بشونی این حد از بیخیال ب ...

جرش دادم پنج سال قبل در حذ شکایت ودادگاه وطلاق الان کل زندگی به نامم هست ولی دلم سوخته از کارش اخه واقعا اون زنه خیلی داغون بود در حدی که شوهر زنه به من گفت شوهرت از چی زن من خوشش اومدع زن من قشنگی نداره اصلا یا مزیتی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
جرش دادم پنج سال قبل در حذ شکایت ودادگاه وطلاق الان کل زندگی به نامم هست ولی دلم سوخته از کارش اخه و ...

لیاقتتو نداره

چرا جدا نمیشی؟؟!

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
۵ ساله میدونی داره خیانت میکنه و هیچی نگفتی؟ بعد میگن چرا وضع زنا تو ایران اینشکلیع چون این خانوم ب ...

نه پنج سال قبل فهمیدم خیانت کرده بخشیدم دارم زندگی میکنم الان باهاش. الان احساس میکنم باز تلفنی با زنها حرف میزنه ولی بهم ثابت نشده

لیاقتتو ند اره چرا جدا نمیشی؟؟!

دوتا بچه دارم اخه ولم نمیکنه اخه رفتم درخواست طلاق بدم اصلا نذاشت پام به کلانتری برسه اصلا نمیزارع

پنج سال دارم تلاش میکنم نمیتونم خیانت کنم قربون خدا برم انگار خوذش بالاسرمه 

اهان .خدا پشت و پناهت باشه .امیدوارم حال دلت خوب بسه 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

بااین جمله مخالفم  با بد نه تنها باید بد بود بلکه باید جرش داد

سگ پا شما را گاز بگیره شما هم پا سگ را گاز خواهی گرفت؟؟؟ 

جواب خیانت را با خیانت دادن دقیقا عین گاز زدن پای سگ هست

لایک نکنید😜

سگ پا شما را گاز بگیره شما هم پا سگ را گاز خواهی گرفت؟؟؟  جواب خیانت را با خیانت دادن دقیقا عی ...

جواب خیانت هیچوقت خیانت نیست 

ترک کردن طرف و رسوندنش به لیاقتشه 

لیاقت این مردا همون زنیه که میره با مرد زن دار میریزه رو هم و حتما با ده تای دیگه هم هست