2777
2789

دیگه خستم هروقت میخوایم بریم شهرمون یا مامانم اینا بیان خونم استرس میگیرتم 

همش میخوا اخم و تخم شوهرمو ببینم غصه بخورم از اونور مامان بابام بیان پیشم بگن این چشه مگه ما چیکارش کردیم و ندونم جوابشونو چی بدم

هیچ اتفاقیم بینشون نیفتاده ها هیچی 

این بشر از روز اول اینجوری بود

همه جا خوب و خوش و شوخه به مامان بابا من که میرسه اخماش میره تو هم خودشو میگیره مث برج زهرمار میشینه یه گوشه

خونه فامیلامم نمیاد میگه من به اینا چه ربطی دارم؟ 

گیر افتادم😔😔😔😔

موضوع ما فرق داره

من مامانم از اول انقدر بی احترامی و کم توجهی کردن که الان هر دو از هم بدشون میاد

تا اینکه مامانم تیر خلاص رو زد و الان قطع رابطه هستیم

حتی دلم نمیخواد اگه مامانم زنگ زد جواب تلفنش رو بدم انقدر که دلم رو شکونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موضوع ما فرق داره من مامانم از اول انقدر بی احترامی و کم توجهی کردن که الان هر دو از هم بدشون میاد ...

دقیقا منم از هر دوطرف مامان بابام از یه طرف بی محلی و بی احترامی میکنه شوهرمم لج میکنه باهاشون هر دوطرفم طلبکترمنن😞

با شوهرت حرف بزن بگو خط قرمزم خانواده ام هستن باید احترامشون نگه داری بگو خوبه منم با خانواده ات این ...

صدهابار گرفتم  دعوا کردم  گریه کردم  تهدید به طلاق کردم 

هیچ قایده ای نداره  

منم الان مث خودش شدم 

با مامان باباش سرد و بداخلاقم

نه بابا اتفاقا ازدواجمون سنتی بود و مامان و بابام مجبورم کردن گفتن پسر خوبیه 

نمیدونم دلیل نفرت مامانم  که از شوهرم داره چی بود ولی از همون روز اول بعد از عقد( سال ۹۳ )همین حس رو داشت تا الان که ۱۰ سال گذشته

صدهابار گرفتم  دعوا کردم  گریه کردم  تهدید به طلاق کردم  هیچ قایده ای نداره &nb ...

چرا وقتی مامان بابات این حرکاتو از شوهرت میبینن باز میان. 

به نظرم  نباید بیان

ببخشید اینو میگم  اصلا نباید حسابش کنن. همیشه خودت تنهایی بهشون سر بزن اصلا شوهرت نبر 

دقیقا منم از هر دوطرف مامان بابام از یه طرف بی محلی و بی احترامی میکنه شوهرمم لج میکنه باهاشون هر دو ...

اره منم.هر دو پیش من از اون یکی بد میگن و غر میزنن

ولی الان که قطع رابطه ام خیلی بیشتر آرامش دارم 

حتی یه مهمونی می رفتیم یا اونا میومدن  حتما حتما باید یه حرفی از غذا یا رفتار شوهرم درمیاوردن . مامانم غرامت خورده رفته خونه میگه حالم بهم خورد چرا سیر ریخته بودی تو غذا ( حالا خودش تو همه غذا ها سیر می ریزه  بقیه مسخره اش میکنن میگن فقط تو چای شیرین سیر نمیریزی)

اره منم.هر دو پیش من از اون یکی بد میگن و غر میزنن ولی الان که قطع رابطه ام خیلی بیشتر آرامش دارم&n ...

من خیلی تو فشارم مامان منم خمینطوره به همه چیز شوهرم گیر میده شوهرمم همینجوریه من گیر کردم وسطشون همش میخوام هردورو راضی کنم ولی مقصر اصلی شوهرمه   کاش قلم پام میشکست باهاش ازدواج نمیکردم

چرا وقتی مامان بابات این حرکاتو از شوهرت میبینن باز میان.  به نظرم  نباید بیان ببخشید ای ...

نمیشه راهمون دوره منم یه نوزاد دارم نمیتونم تنها برم 

مامان بابام میگن نمبایم من میگم باید بیاید 

این اینجوری رقتار میکنه که پای اونارو از خونمون ببره که بشه جای خانوادش بیام لش کنن ور دلم 

کور خونده اینجا خونه خودمه خانوادمم تا وقتی من زندم باید بیان