2777
2789

سلام

آقا هستم

کلیپ تلخی هست... شایدم دیده باشید

یاد یکی دو تا از اقوام افتادم که دختراشون موقع نامزدی و عقد و ازدواج چقدر خوشحال بودن اما بعدا فهمیدن با چه جونوری ازدواج کردن..

لینک کلیپ

https://uupload.ir/view/qazz123_n2dc.mp4/

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان جلو محل کارم زن و شوهر دعواشون شده بود مرده سیلی زد به خانومش هولش داد من تعجب کردم چرا ...

😱😱

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
چقدر با این آهنگ عروس خانوما و دخترای خانواده تو عروسیا قر میدادن😁😁😁😒😏😁

آهنگ نیست... ویدیو هست... یه تیکه از فیلمه

مامان منم همینجوری بود که از بابام جدا شد

من سه سالم بود ولی هروقت یادم میوفته که بابام چطوری مامانمو میزد بعد بیست و سه سال سن تن و بدنم می‌لرزه و گریم میگیره

اینم دیدم الان همون حس بهم دست داد💔

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹 

همین الان جلو محل کارم زن و شوهر دعواشون شده بود مرده سیلی زد به خانومش هولش داد من تعجب کردم چرا ...

😔😔😔

گاهی خیلیا خودشون تباه میکنن بخاطر اینکه احساسی  تصمیم‌میگیرن تو زنگی ادگ نا درست انتخاب میکنن

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم