2777
2789

یه همکار آقا داریم تو بخشمون که متاهله و ۳ تا بچه داره خانومش هم خوشگل و شاغله این آقا زیاد دور یه خانوم مطلقه  تو بخش حسابداریمون می‌چرخه تو تاپیک های قبلیم هست دیروز این نشسته بود من و اون یکی همکار داشتیم راجع به اشتباهاتی که این خانوم تو فیش هامون داشته صحبت میکردیم من برگشتم به هر دو گفتم البته این خانوم جای خواهر ماست یه دفعه این همکار آقا از جاش پرید که نه خانوم فلانی جای خواهر من نیست من با خنده گفتم پس جای مادرتونه؟ یه دفعه قاطی کرد با اینکه ما باهم با احترام صحبت میکنیم این برگشت گفت چرا چرت و پرت میگی من و اون همسالیم اون فقط ۴ سال از من بزرگتره و با عصبانیت رفت بیرون از اتاق از دیروز هم قهر و لج کرده چون تو یه بخش کار میکنیم شروع کرده اذیت کردن و کارشکنی منم امروز رفتم با معاونمون و حراست اداره مطرح کردم حراست میگه من تا حالا چند بار به این خانوم و آقا تذکر دادم ولی توجه نمیکنن😐 جالبه امروز حراستمون خیلی راحت گفت این خانوم چون با برادرشوهرش خیلی صمیمی بوده شوهرش برای خیانت طلاقش داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زن مطلقه که میگی خوشگله؟ یا دلبری میکنه؟ برام عجیبه اینجور آدما این همه عاشق و شیفته دارند 

نزدیک ۵۰ سالشه اصلا خوشگل نیست ولی خیلی عشوه میاد خوراکی میاره تو اداره براشون میشینه باهاشون درد و دل می‌کنه از وقتی هم طلاق گرفته هر روز یه کار زیبایی رو صورتش انجام میده ولی همچنان صورتش جالب نیست

واه واه مگه قحطی بوده ک بابرادرشوهرش آه

والا اینی که من میبینم برای این مردای کور و کچل اداره اینجوری ناز و عشوه میاد دیگه با برادرشوهرش هم احتمالا همین داستانا رو داشته تازه برادرشوهرش مجرده بعد از طلاق اینا هم یک ساله رفته آمریکا