2777
2789

بچه ها این ماه اخیر ی سری مشکلات پیش اومد من و همسرم رفتیم مشاوره 

خانم دکتر گفتن ک باید بخاطر همسرت ام ک شده چن وقت یکبار باهاشون در رابطه باشی ولی من اصلا خوشم نمیاد ازشوووون😭😭😭😭😭

شماام مثل منید ایا🥲

بخدا خیلی کرم میریزن😞

اصن چن وقت پیش دعواعه من با همسرم بودعه با خواهرش کار نداشتم ک اومده منو انفالو کردع

اینجوری ک میکنن منم دوس ندارم باهاشون در ارتباط باشم

شوهرم خودشم باهاشون مشکل داره، رفت و آمد نداریم چند ساله 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل خوشی ازشون ندارم

هروقت زنگ بزنن دعوت کنن با شوهرم میریم شام میخوریم و برمیگردیم ک معمولا هر هفته یا ده روزی یکبار میشه

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

موضوع رو با همسرتون در میون بزارید منتها با احترام

که بگید مثلا از فلان رفتار خانوادت خوشم نیومد

اجازه بدین همسرتون خودش این مشکل حل کنه تا اختلالی توی رفت و آمدتون پیش نیاد

از نوروز ۹۴ نرفتم 

خدا رو هزاران بار شکر که دیگه رفت و آمد نداریم 

کار به حرف مشاوره ندارم و تو کار مشاورت دخالت نمیکنم اما یکی از درست ترین تصمیمات زندگیم قطع رابطه با خانواده همسرم بود. بعد این همه سال هنوز هم از تصمیمم پشیمون نشدم

از نوروز ۹۴ نرفتم  خدا رو هزاران بار شکر که دیگه رفت و آمد نداریم  کار به حرف مشاو ...

شوهر من هرجور شده میخواد منو بچسبونه بهم

مثلا بهش گفتم ابجیت انفالوم کردع الو گف باشه توام انفالو کن بعدش گف جمعه بریم بیرون کدورتا برطرف بشه اقا من نخوام برطرف بشه باید کیو ببینم😑😐

بعد اینکه من خودم پیشنهاد مشاوره دادم الان ک مشاوره اینو گفته زبونم کوتاه شدع نمتونم بگم مشاوره الکی میگ چون روانشناسش بی طرف صحبت کرد خیلی جاها ام از همسرم ایراد گرف

ولی این حرفش برام گرون تموم شد 😑

شوهر من هرجور شده میخواد منو بچسبونه بهم مثلا بهش گفتم ابجیت انفالوم کردع الو گف باشه توام انفالو ک ...

حالا همسر من هر جور شده میخواد بگه تو مقصری. 

باور کن یه بار خواهرش یه داستان تخیلی ساخته بود که توی عروسی من فلان کار رو کردم فلان حرف رو زدم و از بس رفتار من بد بوده بقیه فامیل کلی برای خواهرشوهر دلسوزی کردن و.... 

حالا جالبه اصلا یادش نبود که من توی اون عروسی اصلااااا نبودم. 

فک کن من اصلا توی اون عروسی نبودم 

و عمق فاجعه رو وقتی متوجه میشی که همسرم در حضور جمع گفت حق با خواهرمه. 

شما هنوز تو عقدی و اول راهی. چند سال دیگه که بگذره برات طبیعی میشه

نه من شوهرم اصلا نمیبرتم میگه ننم چشماش شوره هرچی میگم بخدا ی پیرزنه گناه داره میگه من یچیزایی میشنوم و می‌دونم که تو نمیدونی

آخرین بار عید رفتیم 

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹 

حالا همسر من هر جور شده میخواد بگه تو مقصری.  باور کن یه بار خواهرش یه داستان تخیلی ساخته بود ...

شما فقط خودت قطع رابطه کردی؟ منظورمه شوهرت میره و میاد؟

آریِــــــــل بود ولی ثبت نشد 🌚                                  دهمین کاربری😪
موضوع رو با همسرتون در میون بزارید منتها با احترام که بگید مثلا از فلان رفتار خانوادت خوشم نیومد ا ...

دلت خوشه ها😅😅😅😅 فکر کردی همه مردا شعور و فرهنگ دارن؟ یه سریا طرفدار بی چون و چرای خانوادشونن