2777
2789
عنوان

رفت و امدتون با خانوادع شوهرتون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 33 پست

[QUOTE=340671082]شما فقط خودت قطع رابطه کردی؟ منظورمه شوهرت میره و میاد؟[/QUOTE

ایشون رفت و آمد دارن. هر سال یه روز مونده به سال تحویل میرن شهرستان خونه پدریشون و چهاردهم برمیگردن. شب یلدا مسافرت مهمانی عروسی عزا.... در تمام مراسم های خانواده شون شرکت دارن 

من فکر میکنم قطع رابطه با خانواده شوهر نشدنیه آخه کدوم مردی قبول میکنه تمام مردای اطرافم شده زنشونو طلاق بدن راضی نمیشن زنشون قطع رابطه کنه با خانوادش منم آرزومه نبینمشون ولی برام محاله 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت خوشه ها😅😅😅😅 فکر کردی همه مردا شعور و فرهنگ دارن؟ یه سریا طرفدار بی چون و چرای خانوادشونن

ربطی به دل خوشی نداره

مردی که همسرش براش مهم باشه همه کار میکنه

به قول خودت اونم مرد با شعور و فرهنگ...

ما با خونواده پدریم قطع رابطه کاملیم 

چون از بس بابامو اذیت میکردن دیگه نمیبینمشون 😂

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بخاطر کارایی که اول زندگیمون کردن همسرم کلا رابطشو باهاشون قطع کرد اما من با همه توهینایی که بهم کرده بودن گفتم نمیشه که با پدر و مادرت رابطه نداشته باشی و تشویقش کردم که رابطشو از سر بگیره. الان اونا خیلی دوسم دارن و بهم میگذارن منم خیلی کلاسیک و رسمی برخورد میکنم. چون راهمون دوره از هم هرچند ماه یبارم همو می‌بینیم

اصلا قطع نکن رابطتو

خانم آقای دکتر

من واقعا از ته دلم دوسشون دارم خودم میرم اگه نرم دعوت میکنن 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین فرار نکن.خودت حد و مرزاتو مشخص کن براشون.

منم چن سالی قهر بودم باهاشون.اخرش مجبور میشی بازم رفتو امد کنی.

خیلی رسمی باش باهاشون.هیچ حرف غیر ضروری نزن.

اما قطعم نباش.

به شوهرتم بگو بخاطر تو رفتو امد میکنم احترام میزارم توقع احترام دارم.

هیچجا هم فالو نداشته باششون.بیشتر اعصابت خراب میشه.حتی شمارشونم پاک کن.

اینجوری راحتتر میتونی کنار بیای

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

بیچاره مایی که پسر داریم همه قطع رابطه چقدر پسرها بی احساس هستند یه عمر زحمت پدر مادر نمی‌بینند می‌چسبند به زن و خانوادش که غریب هستن میشه خانواده خودشون همه مسافرت و مهمونی با خانواده زن 

البته وضع ما برعکس شوهرم از مادرش می‌ترسه همش سری می‌زنه هر چی هم به سرمون دادن قطع رابطه نکردیم 

[QUOTE=340671082]شما فقط خودت قطع رابطه کردی؟ منظورمه شوهرت میره و میاد؟[/QUOTE ایشون رفت و آمد دار ...

وی چه جوری تحمل میکنی؟ پس برای شما وقت نمیذاره ینی؟ بچه هم دارید؟ شوهر منم همینجوریه همش تو...خانوادشه

آریِــــــــل بود ولی ثبت نشد 🌚                                  دهمین کاربری😪
بیچاره مایی که پسر داریم همه قطع رابطه چقدر پسرها بی احساس هستند یه عمر زحمت پدر مادر نمی‌بینند می‌چ ...

عزیزم وقتی عروس از خانواده شوهر بدی نبینه هیچ وقت قطع ارتباط نمیکنه همه زندگیارو مادر شوهرا و خواهر شوهرا با دخالت های بیجا و اخلاقای مزخرف شون تباه کردن  ک الهی خدا ازشون نگذره. خیلیام هستن مادرشوهرش خوبه و باهم رفت آمد دارن همه چی به ذات آدم بستگی داره اون مادری که با دخالت هاش و رفتارش آتیش میندازه تو زندگی پسرش و رابطه پسر و عروسش و تلخ میکنه و زندگی رو به کامشون زهر کرده بنظرت لیاقت رفت و آمد دارن؟

آریِــــــــل بود ولی ثبت نشد 🌚                                  دهمین کاربری😪
وی چه جوری تحمل میکنی؟ پس برای شما وقت نمیذاره ینی؟ بچه هم دارید؟ شوهر منم همینجوریه همش تو...خانواد ...

نه عزیزم بچه ندارم. چند سال طلاق عاطفی گرفتیم. چون اون بیشتر دوست داره با خانواده و دوست های خودش باشه. منم راحتش گذاشتم