2777
2789

وای بچه ها باورم نمیشه. یه دوستی دارم که یکی دوسال پیش توی دانشگاه باهم دوست شدیم و هردو دانشجواییم

23 سالشه و خیلیم دختر خوشگل و نازیه. سفید و لپ گلی

از وقتی باهم دوست شدیم خیلی نظرات من براش مهمه توی هرچیزی از من نظر میپرسه ولی اون روز وقتی اینو گفت اصلا باورم نشد😐😐😐 میخواد با یه پسر جوون متاهل که زن و بچه داره ازدواج کنه الان اشناییشون رو میگم تو کامنت اول 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ.خ مغز 😑

البته با دوستت بودما 😂

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

زن دوم؟یا خیانته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

توروخدا پشیمونش کن

نزار اوار شه رو زندگیه کسی دیگه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

زنها همیشه از هم‌جنس خودشون بیشتر ضربه میخورن تا از مردا

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم