2777
2789
عنوان

پول توجیبی

103 بازدید | 6 پست

سلام

یه مقدار پول دستم بودخرد خرد خرج کردم،همشم خرج خونه،لباس بچه ها،اردوی دخترم و...شد چیزی برای خودم نگرفتم.

همسرم گفت حقوق بگیرم بهت میدم‌ الان این ماه میگه نه ماه بعد و فقط ۲ تومن به حسابم زد....

ماه پیشم همین حرفو زد از دستش ناراحتم هی میگفت حقوق بگیرم میزنم...

در ضمن خانه دار هستم و دستم توی جیب خودم نیست...

چه برخوردی داشته باشم...

شما که اینقدر پول دوستی پولاتو خرج نکن 

برای رادو و لباس از همسرت پول بگیر یا باهاش برو خرید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=340664857]شما که اینقدر پول دوستی پولاتو خرج نکن  برای رادو و لباس از همسرت پول بگیر یا باهاش برو خرید&n 

الان خانه دارم من زمانی که خودمم شاغل بودم خودم از حقوق خودم لباس میگرفتم، خرج خونه میکردم،برای عروسیا لباس مجلسی آرایشگاهو... بدون اینکه از همسرم بگیرم..‌‌..

این پول یه مقدارش دیدنی بچم بود هی باهاش دست دست کردم‌آخرشم خرج شد چشمم ندید.

عروسی برادرم در پیشه خواستم باهاش یه تکه طلایی،پارسیانی چیزی بگیرم ولی نشد....

میگه ماه بعد،هی از این ماه به اون ماه میکنه لجم در میاد....😊

بخدا از آذر که تولد پسرم بوده کلی پول دیدنی بچم دستم بود هی دست دست کردم.

عروسی برادر شوهرم بود لباس و...از اون پول گرفتم...

نه اینکه خودش پول نداده داده ولی همش خرج خونه بچه ها شده و منم چیزی نگرفتم...

بهتره خرج خونه جدا باشه...

🙏🏼🌹