2777
2789

من رو گوشیم فعالش کردم رمز عابر بانکش میخواستم چیزی ننوشته منظورم همون رمز چهار رقمیه مثلا عابر برم پول بگیرم کسی میدونه راهنمایم کنه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

همون موقعه ک کارتو فعال میکنی رمزشم باید فعال کنی دیگ 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی کارتت اومد توی اپلیکیشن باید رمز رو انتخاب کنی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

وارد برنامه شو تنظیمات امنیتی اونجا نوشته رمز اول

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اها فک کردم فرق داره با بقیه کارتا

یه سری مزایا داره باکس بندی نمیدونم بعد چند وقت وام فعال میشه بدون ضامن اینا در موردش اینترنت بخون بنظرم چیزه جالبیه

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...