2777
2789

شما میدونین روش کارشون چجوریه؟

بزارین براتون تعریف کنم اول

بعد اینکه براش کارت به کارت کردم هزینه رو اسم خودم و مادرمو پرسید و گفت ستاره ات مثلا فلانه و رنگ‌پوستمو گفت و یه سری از اخلاقیات و خصوصیاتم که کامل درست بود بعد یه سری مشکلاتمم گفت که کلی پرام ریخت مثلا گفت مریضی های زنانه ات دردناکه و توی پهلوی چپت درد زیاد و مشکله و من توی یک سونوگرافی قبلا همچین نتیجه ای رو دیده بودم و کلا پری هام پر درده بعد گفت یکی دوساله حافظه‌ ات دچار مشکل شده و جدیدا هی خواب های پریشون میبینی که هردو درست کامل درست بود حتی واسه حافظه ام دارم میرم دنبال درمان و گفت چشم زیاد خوردی جدیدا و یه سری چیزای دیگه که کامل درست بود بعد گفت واسه حافظه و اینا نیاز به دعا داری 

شما میدونید مثلا اینا خصوصیات ظاهری و اخلاقی آدمو چطوری و از کجا میفهمن؟؟؟؟

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریاشون از رو هک گوشی...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

موکل دارند. 

خودتو بد بخت نکنی دعا بگیریاا . سنگینی میاره. برای تقویت حافظه تو نت سرچ کن غذاهای مقوی بخور تمرکز نداری برو مشاوره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

اره من بلدم

واسه دوستم و دوست پسرش(تاحالا پسره رو ندیدم و یه شهر دیگس)در مورد اخلاق و مشکلاتشون و خانوادشون گفتم پشماشون ریخت😂

البته من شش ماهی هست که دارم اموزش میبینم ولی خب بلدم یه چیزایی

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

اکانت نی نی سایتتو داشته نشکلاتتو فهمیده 

من که باور نمیکنم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اعتماد نکن فقط ... اکثرا خود گو هستن 

ببین اخه همسایه مون رفته بود پیشش برای برگشتن شوهرش بهش گفته بود از وقتی خال صورتتو برداشتی یه سری برکتها از زندگیت رفته و بعد با دعاش شوهره برگشته و رابطه شون خوب شده...من سر سوزنی اعتماد نداشتم ولی به جز اون همسایه چند نفر دیگه هم خودم دیدم زنگ زدن و خصوصیات اونها هم کامل درست گفت و برای همین دودل شدم دعارو بگیرم یا نه هزینه اش هم زیاد نیست

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
اره من بلدم واسه دوستم و دوست پسرش(تاحالا پسره رو ندیدم و یه شهر دیگس)در مورد اخلاق و مشکلاتشون و خ ...

توروخدا میشه برای من بگی.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
ببین اخه همسایه مون رفته بود پیشش برای برگشتن شوهرش بهش گفته بود از وقتی خال صورتتو برداشتی یه سری ب ...

چقد گفته هزینه پرداخت کنی 

واسه بیماریت میگیری؟

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️