2777
2789

دکتر گوارش گفت بیهوش نمیکنه فقط بی حسیه. بعد پرسیدم درد داره قابل تحمله، خندید گفت بله چون روده رو باد میکنن درد احساس میشه ولی بستگی به طرف داره یه عده چیزی نمیگن یه عده هم داد و هوار میکنن و میگن نمیخواد ادامه بدی. کسی بوده بدون بیهوشی کولونوسکوپی کرده باشه؟

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

بذو بجا با بیهوشی انجام بدن تایم بیهوشیش کمه نهایت ۱۵ دیقع

ولی بدون بیهوشی اذیت میشی بعدش

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
بذو بجا با بیهوشی انجام بدن تایم بیهوشیش کمه نهایت ۱۵ دیقع ولی بدون بیهوشی اذیت میشی بعدش

با بیهوشی میگه 4 میلیون من پولشو ندارم واقعا

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیمارستان دولتی

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

مامان من انجام داد نه بابا نترس درد قابل تحمل داره اونجوری نیست نتونی تحمل کنی 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

من با بیهوشی هم مانع ادامه کار شدم 

بعدا فهمیدم اصلا مشکل از رودم نبوده چسبندگی بین تخمدان و روده داشتم ک وقتی رودمو باد کردن 

انقد وحشتناک بود ک تو بیهوشی بدون اینکه متوجه بشم دست منشی رو گاز گرفته بودم و جیغ میزدم 

البته بیهوشی خیلی نیستا درحد گیجیه

من با بیهوشی هم مانع ادامه کار شدم بعدا فهمیدم اصلا مشکل از رودم نبوده چسبندگی بین تخمدان و روده داش ...

از کجا فهمیدین چسبندگی رو؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅