2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته من کیسه ابم پاره شده تو ۲۵ هفته الان ۲۶ هفتمه و بیمارستان بستری برای همین گه گاهی این فک ...

کیسه آب سوراخ شده یا پاره شده؟اگر سوراخ شده با سروم و آنتی بیوتیک تا هفته های بالا همونجا نگهت میدارن اگر پاره شده هم آمپول تشکیل ریه بگو برات بزنن هیچ طوریش نمیشه

کیسه آب سوراخ شده یا پاره شده؟اگر سوراخ شده با سروم و آنتی بیوتیک تا هفته های بالا همونجا نگهت میدار ...

ابریزش دارم بله هم سرم میگیرم هم انتی بیوتیک داروبرای ریه رو هم دکتر گفت برام میزنه سولفات هم میگیرم 

ابریزش دارم بله هم سرم میگیرم هم انتی بیوتیک داروبرای ریه رو هم دکتر گفت برام میزنه سولفات هم میگیرم ...

خب آبریزش چیزی نیس نترس اینقد سروم میزنن که جایگزین آب از دست رفته دور بچه بشه.

ممنونم انشاءالله  سالم و پایدار باشید

من سر بچه اولم مثل شما شدم برا من خیلی آبریزش کم بود یه سوراخ جزیی اما یادمه سه هفته بستری شدم و اذیت شدم بعد مرخص شدم گفتن ترمیم شده خودش