2777
2789
بله درسته ولی آنقدر از مشکلاتی که بچه های نارس دارن تو اینترنت گفته خیلی نگران شدم مثل خونریزی مغزی ...

اصلا تو اینترنت دنبال این چیزا نگرد بسپار به خدا منم اوایل خیلی نگران بودم همش غصه میخوردن نکنه اینجور بشه نکنه اونجور بشه یجایی دیگه به خودم گفتم خدا میده پس بسپرش به خودش هر جوری اون صلاح بدونه پس بهترینه دیگه اروم شدم

برا منم ناهمسان هستن

مبارکه به سلامتی و خوشی کلی به خودت برس❤️

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه عزیزممم بچه های شما از نظر اخلاقی متفاوتن؟ بچه های من از نظر ظاهری هر دو شبیه پدرشونن ولی معل ...

شما تودوران بارداری استراحتتون چطوری بود پ ازپله ها بالاپایین میکردین؟

سلام شما کسی رو دیدین زیر ۳۰ هفته زایمان کرده باشه وبچش زنده بمونه و سالم باشه 

بله توو همین نی نی سایت هم هست خانمی قدیم دوست ما بود فکر کنم ۷ ۸ سال پیش ۲۴ هفته زایمان کرد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اصلا تو اینترنت دنبال این چیزا نگرد بسپار به خدا منم اوایل خیلی نگران بودم همش غصه میخوردن نکنه اینج ...

کاملا درسته من کیسه ابم پاره شده تو ۲۵ هفته الان ۲۶ هفتمه و بیمارستان بستری برای همین گه گاهی این فکرا تو سرم میاد مرسی که باهام صحبت کردین 

پس برا دوقلوممکنه اشتباه بشه

خیلی امکانش هست 

خانمی هم که دیدم روز زایمان دوقلو داشتن گفته بودن دوتا دخار ولی یکیش پسر بود

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
کاملا درسته من کیسه ابم پاره شده تو ۲۵ هفته الان ۲۶ هفتمه و بیمارستان بستری برای همین گه گاهی این فک ...

قربونت برم اصلا نگران نباش جاری منم همینجور شد طوری بود که شوهرشم از ناراحتی خونریزی معده گرفت ولی شکر خدا الان بچشون ماشالله هشت سالشه ۴۰ تا ادم بزرگو مدیریت میکنه

خیلی امکانش هست  خانمی هم که دیدم روز زایمان دوقلو داشتن گفته بودن دوتا دخار ولی یکیش پسر بود

الان برای من یعنی اندام جنسی کامل مشخص بوده که مطمئن گفت دو‌ دختر؟

واقعا چند کیلو بودن خداروشکر مشکلی ندارن از نظر شنوایی و بینایی یا مغزی 

مامانش میگه چون زیاد تو دستگاهnicu بود یکم چشاش ضعف پیدا کرد عینکی شد.وگرنه شنوایی و مغزی نه هیچ مشکلی نداره