2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دختر خونبس

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 149 پست
همه نیستن درسته ولی بیشتریاشون بی منطق خیلی اذیت کنن خانواده شوهر که کلا عذاب جهنمن

لطفا الکی حرف نزن برا خودت و سعی نکن غیر مستقیم ترک ها رو وحشی و بی فرهنگ و عقب مونده نشون بدی. این رسوم چرت از دستمال خونی گرفته تا دختر فراری دادن زمان قدیم تو روستاهای نقاط مختلف بوذه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پارت میکنن چرا اسم قوم اوردی من هنوز نفهمیدم خونبس برای چیه دخترو میگیرن اذیتت کنن تلافی شه ؟

یکی ازشون کشته شده یه دختر ازشون میگیرن زن یکیشون شه جریان ختم به خیر شه ولی دختره هم انگار فوت کرده دور از جون با خانوادش نباید در ارتباط داشته باشه. و اون مردی که این دختر رو هم بگیره میتونه زن دیگه ای رو هم داشته باشه.

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
البته منم ترک نیستم  انگار شبیه بلوچ ها حرف می‌زد  حالا به داستانش کاری ندارم منظور لحجه ...

نوشتنش که عامیانه بود بلوچ کجا بود لجحه رو چطور از رو متن فارسی روان میفهمید؟😵‍💫

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
یکی ازشون کشته شده یه دختر ازشون میگیرن زن یکیشون شه جریان ختم به خیر شه ولی دختره هم انگار فوت کرده ...

اوه پس اسی اون تاپیک گیر ادم خوبی افتاده بود که از اول عاشق این شده بود اگرچه سر لج دخترخالشو صیغه کرد ولی فقط درحد صیغه بود ارتباطی شکل نگرف

نوشتنش که عامیانه بود بلوچ کجا بود لجحه رو چطور از رو متن فارسی روان میفهمید؟😵‍💫

از طریق تایپ کردن عزیزم

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
شما چته گلم تبادل نظره نظرتو عین آدم بده باهم حرف می‌زنیم چه ربطی به فرهنگ من داشت الان😂

تو عین آدم بنویس داری توهین میکنی چیزی که نیستونسبت میدی به همه ترکها که چی مثلا ترکها روبدجلوه بدی

کاربردست دونفره 

لطفا الکی حرف نزن برا خودت و سعی نکن غیر مستقیم ترک ها رو وحشی و بی فرهنگ و عقب مونده نشون بدی. این ...

نمیگم همه ترک ها میگم قدیم توی روستا ها درضمن خودم ترکم تو جدیدا خیلی کم تر بی منطقی هست این رسما هم خیلی کمرنگ شده