2777
2789
من دو تا مانتو از پارسال دارم و دو تا هم ترم زمستون خریدم که اینا رو میپوشم (به غیر مانتوهای زمستونم)  

امسال عیدم مانتو خریدم اما جلو بازه

بعد دخترا اینطورین که هر روز یه چی میپوشن و یا خیلی پولدارن که لباس میخرن یا اینکه پارچه میخرن و خواهراشون خیاطن براشون میدوزن، اینو همیشه خودشون میگن

بعد برگشتن به من میگن چرا همه لباسات تکرارین ما منتظریم یه چی جدید بپوشی😐 اینو زمانی گفتن که همه تو کلاس بودن

منم گفتم مانتو عیدم جلو بازه و خودتون میدونید که حراست اجازه نمیده بیام داخل 

حقیقتا خیلی ناراحت شدم. خب هر روز میایم دانشگاه واقعا طبیعیه که لباسا تکراری بشن

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا میخواستی بگی ماشین لباسشویی داریم سر همون لباسمو میشورم باز میپوشم مگه هر روز باید جدید پوشید؟؟🗿

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.

بیخود کردن گفتن مگه عروسی دارن میان دقه به دقه لباس عوص کنن به جا این حرفا درسشونو بخونن.تو هم نا احت نباش زر زیادی زدن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

میگفتی شو لباسه یا دانشگاه 😑😑دغدغه شون 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

رفتن درس بخونن یا لباس به رخ بقیه بکشن؟

دغدغشون لباسه واقعااا؟؟؟

حاضرم رشته ای که میخوام رو قبول شم هرروز با گونی برم دانشگاه😑😑

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)

حق داری ناراحت شی اهمیت نده واس درس خوندن میری یا شو لباس 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

یادش بخیر از دختر عمه امم پرسیدم لباس دانشگاه چی میپوشی یدونه زمستونی درآورد یدونه تابستونی 😂 همین دوتا ! 

ولشون کن بابا دارن میرن درس بخونن یا میرن فشن شو ؟

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨