2777
2789
عنوان

تو دانشگاه بهم تیکه انداختن که لباسات همه تکرارین!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 52 پست
عااا چه ربطی به اونا داره اصلا هم کلاسیات خیلی بیشعور تشریف داشتن

واقعا

توی جمع نباید میگفتن حداقل

خیلی دلم شکست

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابت خوب نبود ، یه طوری جواب دادی که انگار حق با اوناست و آدم باید هرروز لباس جدید بپوشه ، باید میگفتی دانشگاهه شو لباس که نیس 

میگفتی هر مانتویی جایی داره واسه دانشگاهم این مانتوهام خوبن بقیه رو نمیپوشم 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چقدر تایپک این مدلی می بینم

ولا کاش دانشجوها هم لباس فرم میکردن تنشون تا کم همه چی رو چشم هم چشمی و تجملاتی کنن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بی خیال.وقتی واردجامعه بشی میبینی این رفتارهازیادن.به سبک خودت زندگی کن.متاسفانه داخل خیلی خانواده هاجاافتاده که زیادپول بابت مدلباس و.‌..بدهند.خودت باش اماآراسته.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
میگفتی من قصدم درس خوندنه نه مد زدن واسه پسرا😉

پسرام اونجا بودن تو کلاس دیگه من واسه همین نگفتم بهشون

واقعا قصدشون همینه کیلو کیلو ارایش دارن و یه تیپ هایی میزنن که مناسب نیست بعدم ناراحت میشن که حراست گیر بهشون

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

ای بابا

اونا فک کنم تو خونشون ماشین لباس شویی ندارن 💔 ناراحت شدم واسشون همش دارن لباس کثیفاشونو پرت میکنن💔

اخه یعنی چی😂😂😂خب ماشین لباس شویی اختراع شده که لباسو تمیز کنیم باز بپوشیم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
چقدر تایپک این مدلی می بینم ولا کاش دانشجوها هم لباس فرم میکردن تنشون تا کم همه چی رو چشم هم چشمی و ...

زمان منم همین بود

منم اون موقع ها تحت تاثیر قرار میگرفتم و دقیقاا همون کارو میکردم بماند ک ی گروه مزخرفی ام بودم ک همشون عوضی خائن بودن بهم خیانتم کردن بماند اینا

ولی اون موقع واقعاا اوضاع بهتر بود تا الان

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مردم ما دغدغشون شده زیبایی و تیپ و لباس و عمل زیبایی

خیلی داره تو این قضیه افراط میسه

آخه بگو چه کار دارید تکراری یا غیر تکراری 

منم یه بار تو راهرو دانشگاه یه کلمه را اشتباه گفتم دوستم بلند تو راهرو گفت درستش اینه خندید خجالت کشیدم من تلفظشو اشتباه میگفتم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

وا چقدر بیشعورن دوستات

اونجا دانشگاه یا محل شوآف😐

والا من خودمم دانشجوام انقد لبلس میخزم ولی خدا شاهده هیچکدوم از لباسام و تو دانشگاه نمیپوشم

همیشه یدونه مانتو ساده دارم اونو میپوشم 

وا میخواستی بگی ماشین لباسشویی داریم سر همون لباسمو میشورم باز میپوشم مگه هر روز باید جدید پوشید؟؟🗿

چه باحال گفتی 😁😁