2777
2789

اگه داری بهترشو بگیر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چی؟ ولی زیاد پول ندارم وگرنه چرخو عوض میکردم میخوام یکم مشتری جم کنم بعد کم کم عوض کنم 

تیغ نمیزنه یکم کنده 

جنس چینه و قدیمی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
برای مبتدی خوبه اما اذیت میکنه یکم بد قلقه😂😂😂اگه برات مقدوره به بهتر بگیر

نیست مقدور نیستمقل قبلیا نیست مادر شوهرم یکی داره از قبل مث ساعت کار میکنه

اگه سردوز پروانه خریدی چون یکم قلقیه و نخ زیاد پاره میکنی به جای نخ سردوز نخ دوک بخر براش ک کمتر پاره کنه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
نیست مقدور نیستمقل قبلیا نیست مادر شوهرم یکی داره از قبل مث ساعت کار میکنه

پس همینو بگیر فقط تحقیق کن راجبش که مدل دیگه بهت ندن.فقط پروانه بگیر.من یکی داشتم پروانه اصل بود و دست دوم خریده بودم.کاراییش بد نیست، کارتو راه میندازه.اگه جاش درست باشه نخ هم پاره نمیکنه زیاد اما بازم میگم چِقِرِ بد بدنه یکم😂😂😂😂

شاید‌گران تمام شود اما شناخت آدمها با ارزش‌ترین تجربه دنیاست.

چرخم از این مشکی قدیمیاست شیرنشانه اصله

آها به نظر من

یه چرخ پیشرفته بگیرید که سردوزم بزنه

من خودم پول کافی نداشتم

از این استوکای ژاپن گرفتم

راضیم 

سردوزم باهاش میزنم مثل بازار نمیزنه ولی مرتب و تمییز 

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم