2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه در مورد بلوغش و نه قدش به خودش یا دیگران هی حرف نزنین چون اسیب میبینه

خودتون برین دکتر و از دکتر بپرسین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
می‌دونم الان خوبه چون داره به بلوغ میرسه میگن بعد بلوغ دیگه رشد نمی‌کنن بخاطر اون 

پسرا رشد میکنن

این دختران که دیگه رشد نمیکنن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دایی که ندارن قد خودم کوتاهه ۱۶۳ باش ۱۷۹ 

پسرتون تغییر صدا هم داشتن یعنی یه مقدار بم نشده؟

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

عزیزم من رفتم دکترپسرا تا۲۰سالگی درحال رشدهستن ربطی به بلوغ نداره دوره قدیم میگفتن۱۵سالگی به بلوغ میرسن ولی الان پسر۱۲ساله به بلوغ رسیده زمونه عوض شده پسرخودم۱۴سالشه ۱۶۵ قدشه هنوزم جای رشددارن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
پسرتون تغییر صدا هم داشتن یعنی یه مقدار بم نشده؟

نه صداش فقط موهای پاهاش پر شده باش ازش پرسیده که موهای زاید هم در آورده همین دیگه بلوغ دیگه ظاهر نشده مثل رشد پشت لبش یا بم شدن صدا نه هنوز 

دایی که ندارن قد خودم کوتاهه ۱۶۳ باش ۱۷۹ 

احتمالا نزدیکای ۱۹۰ برسه

من خودم اول دبیرستان قدم ۱۸۱ بود دو سه سال بعد ده یازده سانت بلندتر شدم شدم ۱۹۲

نگران نباشین قد بلند میشه

نه پیش کسی نگفتم 

خدا رو شکر

انشالله دامادیش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خدا رو شکر انشالله دامادیش

یه بوس ابدار کشدار چسبناک از طرف من بکن تا دلم حال بیاد از قند عسلم

نه صداش فقط موهای پاهاش پر شده باش ازش پرسیده که موهای زاید هم در آورده همین دیگه بلوغ دیگه ظاهر نشد ...

پسر من ۱۱ سالشه از پارسال صداش هرچند ماه به مدت چنروز بم میشه انگار که گرفتست بعدش خوب میشه میگم نکنه از علائم بلوغ زودرس باش نگرانم هیچ علائم دیگه ای نداره

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
پسر من ۱۱ سالشه از پارسال صداش هرچند ماه به مدت چنروز بم میشه انگار که گرفتست بعدش خوب میشه میگم نکن ...

قد پسر شما چنده؟  پسرم شهریور ده سالش تموم میشه ولی نسبت به همکلاسی هاش کوتاه مونده بااین که قدمن و پدرش بلنده نمیدونم چرا رشد قدی نداره

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.