2777
2789

سلام دوستان خواستم بگم که چیکار کنم خیلی بدنم زشت شده یه مدت قرصای گین آپ میخوردم که چاق شم دیدم هیکلم رشت شد گذاشتم کنار لاغر کردم الان خیلی خط دارم رو رون هام و پشت پاهام نمیدونم چیکار کنم 😢 این تاپیک شاید بدرد افراد دیگه ای هم بخوره 

عزیزم چاره ای نداره به مرور سفید میشن

میتونی لیزر کنی که اونم زیاد فایده نداره گردنم هست

خیلی راه هارو رفتم من

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

با دو نوع لیزر رفع میشن ، نمیدونم کدومش بهتره ولی یکیشو باید وقتی ترک ها هنوز قرمزه بری انجام بدی ، یکیشو هم وقتی ترک ها سفید میشن ، واسه زودتر سفید شدنش هم ، روغن نارگیل بزن ماساژ بده

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم کاش یه راهی باشه

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•