2777
2789

اگه کنکور با همین روال پیش بره احتمالا آره بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیوفتی شهریور

شهریور ترمیم حساب نمیشه برای ترمیم فقط خرداد مدنظره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شهریور ترمیم حساب نمیشه برای ترمیم فقط خرداد مدنظره

من فقط افتادنش رو میدونم

اونو دیگه خبر ندارم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بد هزینش چجوریه  زیر چند باشی باید بری  بعد اگه برم میتونم اون ۱۰ درصد کنکورو بگیرم؟

۱۰ درصد نیست که امسال ۵۰ درصده سال بعد بیشتر میشه

اگه همه رو ۲۰ بشی کل اون درصد رو میگیری معمولا تعداد کمی از بچه‌ها همه رو ۲۰ میشن

تو ۱۹ هم باشی میتونی بری ترمیم دیگه دست خودته کدوم درس رو ترمیم بزنی

هزینه‌اش نمیدونم برای من امسال هر درسی ۵۰ تومن بود

حالا معلوم نیست احتمال داره سال دیگه باز شرایط کنکور تغییر کنه

من دهممم آخه الان شیمیو عربیو داغون کردم... بعد کی باید برم ترمیم

آها دهم ۱۰ درصده؟ نمیدونستم

اگه روال کنکور همین باشه تغییر نکنه اردیبهشت شروع ثبت‌نام ترمیم هست که خرداد بری امتحان بدی

نمیدونم من ازمشاوردخترم پرسیدم گفت ترمیم معدل واسه کسی هست که دیپلمشوبگیره بعدترمیم بزنه حالاامسال همه چی عوض شده نمیدونم ازمدرستون بپرس کسی که دفتردارباشه تومدرسه همون اموراجرایی ازاون بپرس اونامیدونن

آها دهم ۱۰ درصده؟ نمیدونستم اگه روال کنکور همین باشه تغییر نکنه اردیبهشت شروع ثبت‌نام ترمیم هست که ...

مرسی فداتشم 

زمانش کیه یعنی یازدهم هم باید ترمیم کنم هم امتحان یازدهم بدم...