2777
2789

بنظر شما مرد اگر از عشق زن ب خودش مطمئن باشه خوبه یا نه؟؟؟؟

من ب هر کی ک شوهرم دوسداره حسودی میکنم ولی اون ب هیچکسی ک من دوسش داشته باشم حسودی نمیکنه 🥲

بهش میگم واقعا برات مهم نیس من یکیو بیشتر از تو دوست داشته باشم؟ میگه من میدونم تو الکی میگی ک من حسودیم بشه ولی من میدونم هیچکیو اندازه من دوست نداری ( واقعا اینو راست میگه میدونه ک حتی پدرو مادرمو دوست ندارم)

ولی میگم کاش از من انقد مطمئن نبود تا بهم بیشتر محبت میکرد همیشه در تلاش بود ک کاری کنه ک من خیلی بخامش ولی الان چون مطمئنه نمیکنه ایناکارارو

بنظرم زیاد خودتو جلوی همسرت ضعیف نشون دادی و سیاست به خرج ندادی براش

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم زیاد خودتو جلوی همسرت ضعیف نشون دادی و سیاست به خرج ندادی براش

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

پدرمو ک اصلا چون هر چی کتک سر کوفتی بوده بهم زده و مجردی گهی رو برام ساخت ولی مامانمو دوسدارم ولی ن ...

عزیزم همین دیگه

نباید میذاشتی این رو بفهمه

مادر و پدرت هم خونت هستند هرچقدر هم بد اونا پشتت در میان روزای سختی 

ولی ازدواج یه قرارداده ممکنه فسخ بشه دور از زندگی شما

می‌خوام بگم باید شوهر همیشه گوشه ذهنش باشه که این دختر هم حامی داره 

حالا میخوای اون بیافته دنبالت روی خودت تمرکز کن روی مهارت هات کار کن از لحاظ مالی مستقل شو اونوقت ترس برش میداره نکنه از دستت بده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اره باید چیکار کنم😭

ببخش ریپ میزنم

بیا تایپیک های این خانم دکتر رو بخون تایپیک من خودم را دوست دارم

@بانوآرتمیس  

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اره باید چیکار کنم😭

یکم بیخیال باش نسبت به کاراش یطوری رفتار کن بهت بگه چند وقته خیلی عوض شدی ، سعی کن خیلی عادی باشی ، ی مدت حس حسادتشو نشونه نگیر ، تایمتو برای خودت بذار ، بذار شوهرت بیاد سمتت 

خیلییی ممنونم ازت عریز دلم

فدات تنت سلامت