فکر کن و چند ثانیه سکوت و بعد نظرتو بگو 😎احساسی نباشه جوابا😆مجردا هم شرکت کنند خانم و آقا
تست های تاپیک های قبل رو هم ی نگاه بندار😉
کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش وی جمله ای چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره
اگر با همسرت تفاهم داشته باشی و هر دو عاقل و بالغ باشید یکم گذشت و فداکاری هم داشته باشید هیچ ...
ازدواج سنتی بود؟
کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش وی جمله ای چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خلاصشو بگم اینه که با پسرعموم که زن هم داره به اجبار ازدواج کردم چون زنش بچه دار نمیشه🥲💔
چقدررررررررررررر ما زنها بدبختیم چقدررررررررررر
مشکل پسرعموی شما برعکس مشکل ماست همسر من هیچوقت پدر نخواهد شد اما دلیل بر این نیست که بخوام ترکش کنم اما خب بعضی از افراد هستن که هنوزم سنتی فکر میکنند