2777
2789
عنوان

کی میتونه تاپایان زندگی مشترکش از همسرشه خسته نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
تا این حد یعنی؟

بله تازه ما تو خوش خوشان قبل خواستگاری رسمی هستیم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اگر با همسرت تفاهم داشته باشی و هر دو عاقل و بالغ باشید  یکم گذشت و فداکاری هم داشته باشید هیچ ...

ازدواج سنتی بود؟

کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش  وی جمله ای  چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصشو بگم اینه که با پسرعموم که زن هم داره به اجبار ازدواج کردم چون زنش بچه دار نمیشه🥲💔

چقدررررررررررررر ما زنها بدبختیم چقدررررررررررر 

مشکل پسرعموی شما برعکس مشکل ماست همسر من هیچوقت پدر نخواهد شد اما دلیل بر این نیست که بخوام ترکش کنم اما خب بعضی از افراد هستن که هنوزم سنتی فکر میکنند 

چی بگم اخه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ازدواج سنتی بود؟

سنتی که  من از قبل یکم میشناختمش مغازه داشت نزدیک مدرسمون    ولی دوست نبودیم 

خودش انتخاب کرد و خانوادش رو فرستاد خواستگاری 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25