2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرم تو خونه سفره ؛ ست های دمی جهیزیه و اینا درست میکنه میفروشه سودش خوبه و یادگیریشم راحته

حتما می‌دونه کجا بفروشه من متاسفانه نه کارش و بلدم نه بازار فروش 

مادرشوهرم تو خونه سفره ؛ ست های دمی جهیزیه و اینا درست میکنه میفروشه سودش خوبه و یادگیریشم راحته

کجا میفروشه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کجا میفروشه ؟

از دیوار شروع کرد همون مشتریا باز مشتری جدید براش پیدا کردن حتی مغازه دارا مشتریش شدن 

با فیلم اموزشی هم یاد گرفت کلاس نرفت 

کلا کسی تو خونه ی هنر ساده این شکلی یاد بگیره خیلی درامد داره الان با منی که معاون مدرسه ام درامدش تقریبا یکیه

از دیوار شروع کرد همون مشتریا باز مشتری جدید براش پیدا کردن حتی مغازه دارا مشتریش شدن  با فیلم ...

ممنون از توضیحت عزیزم 

انقدر از دیوار بد میگن که آدم جرئت نمیکنه آگهی بذاره ، از جهت مزاحمت و پیام های سرکاری و ..... میگم . 

خبر داری سودش چقدر هست براش ؟ یعنی چند درمیاد برای خودش و چند میفروشه ؟ کاراش خیلی تمیز و با سلیقه هستن ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ممنون از توضیحت عزیزم  انقدر از دیوار بد میگن که آدم جرئت نمیکنه آگهی بذاره ، از جهت مزاحمت و ...

این سودش رو کم کرده برا همین میزان فروشش بالاست . کاراشم خیلی طرح دارو با سلیقه نیست 

ولی چون قیمت رو مناسب میده مشتری پیدا کرده 

اینکه دقیق تو هر فروشی چقدر سود میکنه رو تابحال روم نشده بپرسم 

دیوار اتفاقا خیلی محیط خوبیه برا فروش مث قدیم دیگ مزاحم اینا نداره

این سودش رو کم کرده برا همین میزان فروشش بالاست . کاراشم خیلی طرح دارو با سلیقه نیست  ولی چون ...

ممنون عزیزم ، خیلی لطف کردی 😍😍😍

فقط میدونی پارچه هاش رو از کجا میگیره که مناسب دربیاد براش ؟

فقط میدونی پارچه هاش رو از کجا میگیره که مناسب دربیاد براش ؟

تو شهر ما مغازهای بزرگی هست که فقط مخصوص ظرف یکبار مصرف و پلاستیکی ان اونا مواد اولیع سفره و دمی اینارو میارن از اونجاها میخره