2777
2789
چند مورد از اصلاح سبک رو میگی ک خودت عمل کردی بهشون؟!!

حذف قندکلاهرابمیوه کمپوت شیرینی جات تاجایی که یه قلوپ ابمیوه می خوردم تف میکردم فقط خرماوعسل اونم باژل رویال روزی یه قاشق ناشتاتنظیم خواب حلقه کمرروزی نیم ساعت البته برای پلی کیستاخطرناکه برای ذخیره هانه پیاده روی روزی یه ساعت هرروزخوردن بادام پوست کنده حدافل ۱۰تاوروزی یه استکان ظهرهاعرق فراسیون می خوردم که طبعش گرمه سرخودوبعدازظهرهایه استکان عرق بومادران رحم روازعفونت پاکسازی میکنه درکنارشم قرص دکترومکمل یادم نمیادفکرکنم فرتیل ایدبوداینم سرخودمی خوردم روزی دوتاصبح وشب 

فقط خدا❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر طول کشید باردار شدن

نمیدونم ولی تعریفشون زیاد شنیدم و دیدم کسایی ک نتیجه گرفتن ازشون

توی ایتا هم خانم اوتادی شاگرد خانم تاجیک هست که هزینه هاش کمتره برای درمان ولی چندساله میشناسمشون و همه ازشون راضی بودن

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

پول نمیدم لایو های اصلاح سبک و تو پیجش گذاشته 

اونا که کامل نیست به من گفت باید پکیج بخری ۱۵۰۰ پارسال 

گفت نسبت به شرایطتت باید ویزیت شی من دایرکت دادم بهشون این جواب و داد

اونا که کامل نیست به من گفت باید پکیج بخری ۱۵۰۰ پارسال  گفت نسبت به شرایطتت باید ویزیت شی من د ...

من پول ندادم عضوم نشدم همون لایوهاس انجام دادم قراره چی کارکنه 

فقط خدا❤️❤️❤️
من پول ندادم عضوم نشدم همون لایوهاس انجام دادم قراره چی کارکنه 

نمیدونم والا من دیدم انقدر گرونه دیر هم جواب میدن بیخیال شدم 

ولی کل لایو هاش راجب بادوم خام و روغن های خوب و کاهش وزن و حذف قند و شکره 

نمیدونم والا من دیدم انقدر گرونه دیر هم جواب میدن بیخیال شدم  ولی کل لایو هاش راجب بادوم خام و ...

عزیزم مشکلت چیه اگه ذخیره س مثل من راهش ژل رویال وتحرکه وهمین موارد

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم مشکلت چیه اگه ذخیره س مثل من راهش ژل رویال وتحرکه وهمین موارد

من مشکلم شوهرم بود اسپرمش ضعیف بود 

چند سال الکی خودمو درگیر همین طب سنتی و کاهش وزن و اینا کردم بهتر که نه بدتر شدم و پلیپ و کیست دراوردم تا بلاخره جدی رفتم دنبال درمان جراحی کردم و عکس رنگی و ازمایش فهمیدم شوهرم ضعیفه دارو خورد و تحت درمان بود الان باردارم