2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم بیا صیغه محرمیت بخونیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 52 پست

ما اصلا صیغه رو بد میدونیم و قبول نداریم حتی با اجازه پدر،دوران آشناییمون هم بدون محرمیت گذشت مگه قراره چی بشه که محرمیت لازم باشه؟اگه توافق بشه عقده دیگه چه احتیاجی به صیغه  پیدا میشه واقعا؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
برا رابطه اینجوری نگفتم گفتم در حد همون بغلو بوس محرم باشیم ولی خب میگن اجازه پدر لازمه و فلان  ...

همون بغل و بوس رو هم نزار تا زمانیکه جدی نیومده خواستگاری... خداشاهده تهش پشیمونیه 

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چه اتفاقی قراره بیفته جز یه دیدار رو درو؟

من برای همون و یه بغل بوس که حس بدی داشتم اینو گفتم 

شرایط صیغه هم نمیدونستم بعد فهمیدم حرفم اشتباه بود 

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   
صیغه کنی که چی بشه بعد صیغه فقط یه گفتگوی ساده مجاز نیستا همه چی مجازه حواست به این هست؟

فکر کنم یه قانون هست به اسم حق حبس 

دختر میتونه یه شرط بذاره که تا فلان کار انجام نشه،من فلان کار رو نمی کنم.اینجوری جلوی اون همه چی گرفته میشه 

ولی در کل چون اجازه پدر لازمه و احتمالا اجازه پدررو ندارن صیغه کلا مشکل دار میشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من برای همون و یه بغل بوس که حس بدی داشتم اینو گفتم  شرایط صیغه هم نمیدونستم بعد فهمیدم حرفم ا ...

به هیچ وجه نزار تاپیکای منو ببین عبرت بشه برات

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
صیغه برای دختر نیست و اینکه برای زن بیوه یا مطلقه هم باید در محضر  خونده بشه مگه خودت می ...

تو اين رمانهاي ايراني خيلي عنوان ميشه 😂

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
برای من صیغه با زن خراب تفاوتی نداره لطفا ریپلی نکنید حوصله توضیح ندارم

خانواده هاي درست حسابي حتي مذهبي اين عنوان حتي قبيحه و اصلا اسم صيغه و اينا اورده نميشه و بد ميدونن 

باکرم

پس نخوا که صیغه بخونیم پسره اگه موقعیت ازدواج نداره پس فعلا هم نباید ازت رابطه بخواد نکن این کارو کم تاپیک ندیدیم اینجا که پسرا دخترا رو گول زدن رفتن ی وقت حامله بشی که دیگه هیچییی

پس چطور دوران نامزدی صیغه میخونن اخه

اولا در جمع هستش و اگر پدر زنده باشه با احازه پدر هستش ، بعد هم خيلي خانواده كسر شان ميدونن ، چون همون عقده فقط مدت داره ! يعني طرف شوهرت ميشه شرعا ولي مدت دار! فكر كن يه دختر ممكنه نامزديش چند بار بهم بخوره حون دوره ي شناخته ديگه ! ممكنه تفاهم حاصل نشه پس ١٠ بار عملا ازدواج كرده ! واقعا صورت جالبي نداره ! 

قبلت و میگی؟

پسره خشنه و با مغزوره اكثرا دختره عاشق ميشه با يه شرايطي ميشه كه مجبور ميشه بعد براي اينكه گناه نكنن در خفا ميخونن