2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم بیا صیغه محرمیت بخونیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 52 پست
😐خب میگه شرایط ازدواج ندارم صبر کن منم میگم حس گناه میکنم پس بیا...

ارزش خودت رو پايين مياري اينطوري 

ياد رمانهاي اينترنتي افتادم نميذونم چرا ! 

ايشون اگه بخواد شمارو مياد خواستگاري زير نظر خانواده مهلت ميگيره ، نه اينكه خودت رو در خد صيغه اي ايشون پايين بياري پس فردا هم بذاره بره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر قدر خودتو بدون

اینجا کم نیستن دخترای ضربه دیده که حال و روزشون داغونه

فاصلتو حفظ کن تا شرایط خواستگاری جور بشه

اینجور بی احترامی به خودت و خونوادت هست

⚘خدایا شکرت❣
صیغه برای دختر نیست و اینکه برای زن بیوه یا مطلقه هم باید در محضر  خونده بشه مگه خودت می ...

حتمن مثه فیلم که یه ورد میخونن بعدم میگه قَبِلتُم😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
ارزش خودت رو پايين مياري اينطوري  ياد رمانهاي اينترنتي افتادم نميذونم چرا !  ايشون اگه ب ...

برا رابطه اینجوری نگفتم

گفتم در حد همون بغلو بوس محرم باشیم ولی خب میگن اجازه پدر لازمه و فلان 

درسته حرفم ااشتباه بود

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   
پس چطور دوران نامزدی صیغه میخونن اخه

کلاه بذارید رو سر خودتون... شما اگه گناه و.. برات مهم بود شرایط صیغه رو میدونستی. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
واقعا👌😅 وقتی نوشتش رو خوندم دقیقا این قبلت و یادم  افتاد صیغه اصلااااا برای خانوم باکره ...

😂😂

اسکول

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.