2777
2789
عنوان

معایب شغل دندون پزشکی😂😂

1158 بازدید | 14 پست

نامزدم هستن 

و به شدت حساس و وسواس😂 

واقعا کاش بعضی ها رعایت بهداشتو جدی بگیرن یکم 

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

کاش همونجا دندونپزشک ها ب همچین مواردی یه خمیردندان و مسواک بدن و بهشون بگن اول شستشو بده بعد بیا برای ترمیم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش منم دندون پزشک😑میگفت طرف سیر پیاز خورد اومد.یا میگفت انگار سبزی پلو خورد لا دندونش سبزی بود 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
داداش منم دندون پزشک😑میگفت طرف سیر پیاز خورد اومد.یا میگفت انگار سبزی پلو خورد لا دندونش سبزی بود&n ...

واییی چقدر چندش

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
واییی چقدر چندش

داداشم‌مگفت یک اقا با خانم خودش اومد بود میگفت من باید تو اتاق حضور داشته باشم یک من ریش داشت.خانمش از اونا بود نقاب میزنن صورت اصرار نقاب نمیگیرم دندون درست کن من که گفتم اینا داعشی چیزی بودن لابد😑 وگرنه دکتر برای درمان درد میری 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه دکتری هست تو مازندران یدونست فقط کارش خیلی خفنه مسنه

میگه فبل از اینکه بیاین پیش من باید مسواک،دهان شویه و نخ بکشید 

دوستم نخ دندون نکشید گفت برو وقت جدید بگیر😑😂

بعد اینجورییه که الان بگیم یکی دوماه دیگه وقت میده ایقدر سرش شلوغه

واقعااااا بعضیا خیلی چندشششننن

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.