2777
2789
عنوان

16هفته ها بیاین از جنسیت نی نی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانای گل انشالله نی نی هاتون به سلامت بغل بگیرین🥰 میشه واسه باردار شدن دوباره منم دعا کنین سه ساله منتظرم...شاید دعای یکی تون در حق منم گرفت انشالله🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مامانای گل انشالله نی نی هاتون به سلامت بغل بگیرین🥰 میشه واسه باردار شدن دوباره منم دعا کنین سه سال ...

این پیامو تازه دیدم..انشاالله حاجت روا شی ب حق عید عزیز...ایا برای بارداری مشکلی داری گلم؟؟

من ب معجزه ایمان دارم..ب زودی مامان میشم ب خودم قول میدم😍
این پیامو تازه دیدم..انشاالله حاجت روا شی ب حق عید عزیز...ایا برای بارداری مشکلی داری گلم؟؟

انشالله الهی آمین خدا فقط از دل و زبونت بشنوه.. بارداری خیلی دعام کن.. اسمم سمانه.. والا مشکل خاصی نداریم... دیگه درمانها داروها دکترا نگفتم طولانی نشه🥺.خیلی دلشکسته ام نمیدونم گره کارم کجاست😭.به خدا ادم بدی هم نیستیم...دخترم خیلی تنهاس غصه میخوره دوستاش تو مدرسه میبینه خواهر برادر دارن...منم شرمنده دخترم و همسرم هستم😔..معجزه لازمم دعام کن ازون دعاها که ادم واسه خواهرش میکنه فکر کن خواهرتم منم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

انشالله خدا نی نی نازت سلامت بغلت بزاره و عکسش بفرستی برام و خودم تکی براش کلی ذوق کنم😍