2777
2789
عنوان

16هفته ها بیاین از جنسیت نی نی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریا بود جونم

شکمم تیزه، خوابم کم شده، قیافم تغییر نکرده، اولین حرکاتش مثل نبض زدن بود، ویارم شوری و ترشی بود

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
شکمم تیزه، خوابم کم شده، قیافم تغییر نکرده، اولین حرکاتش مثل نبض زدن بود، ویارم شوری و ترشی بود

ای جان..خودمم همش دلم میخواد ی چی نمک بزنم بخورم...میگن ان تی درصد خطا داره بخاطر همین ب هیچکسی نگفتم 

من ب معجزه ایمان دارم..ب زودی مامان میشم ب خودم قول میدم😍

سلام خانم های باردار سلامت باشید وبچه تون بسلامت بغل کنید‌.لطفا لطفا دعام کنید حاجتهامو بگیرم.اسم معصومه .ببخشید اومدم وسط حرفاتون ولی برام خیلی دعا کنید.برا بچه نمیگما.خدا ب واسطه تو راهیاتون صدامو بشنوه🤲🤲🙏🙏🙏❤❤❤❤

سلام خانم های باردار سلامت باشید وبچه تون بسلامت بغل کنید‌.لطفا لطفا دعام کنید حاجتهامو بگیرم.اسم مع ...

انشاالله هر حاجتی داری روا بشه جانم...من ی معجزه دیده هسمو بمعجزه ی توکل ب خدا ایمان زیاد دارم

من ب معجزه ایمان دارم..ب زودی مامان میشم ب خودم قول میدم😍

من ۳۵ هفته م، بچه م پسره، از اول به شیرینی جات علاقه داشتم، الانم همونطورم، از ترشی بدم میاد، میوه خیلی دوست داشتم، عاشق پرتقال و سیب بودم، الانم هندونه خیلی دوست دارم و خیار که نمک بزنم

لبنیات و گوشت زیاد میلم نمی کشه، ولی می خورم، کلا علاقه م به چیزای شیرین و شوره

یه چیزی رو خیلی بهش اعتقاد دارم، سر پسر قیافه مادر عوض نمیشه ولی سر دختر خیلی عوض میشه، همه سریع میفهمن که خانم حامله ست.