یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای اینو نگو بدتر بیقرار میشم اخه بدی های خودشم داره پررو شده همش قهرمیکنه میگه توبیا سمتم اذیتم میکنه با این رفتارش ولی خوبی هم داره وقتی خوبیم باهم حالمون خوبه من خله دارم از سمت محبت خانوادم بی محبتن شوهر که نگم دیگه اون دلیلی برای روزهای بدم بود
اگه یه کاری کردی یا چیزی گفتی ک ناراحتش کردی یا میدونی حالش خوب نبوده باهاش صحبت کن ولی اگه صرفاً ب ...
خوب خودمم بینم همبن دوتا موندم اگه دوسم نداره نمیخاد منو چرا وقتی باهم خوبیم همش اون پیش قدم پیام و زنگ و دیدن میشه؟ یا اینکه من مقصر نبودم اون بلاکم کرد چون دیر حالشو پرسیدم این یعنی چی این رفتار
دلبسته شدن خوبه ولی وابسته شدن افتضاحه...وابسته اش نشو...متاسفانه ادمای عوضی تا میبینن بهشون وابسته شدی سواستفاده میکنن...اگه شخصیت خوبی داره و دماغش باد نمیکنه پا جلو بزار ولی ن اگه از اون تم های عوضی بود...دوستای جدید جایگزین کن...برا همه پیش میاد عزیزم خیلی غصه نخور