2777
2789

سلاممم خانما من فرداموعده الان نوک سینم یه وقتایی میسوزه اما الان تخمدان سمت چپم میسوزه و احساس سنگینی داره بنظرتون میشه باردار باشم درد قبل پری ندارم زیاد زیر شکمم یه انگار حباب میترکه 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

• تخمدان سمت چپ درد میکنه میزنه ب رون پام کمردردم دارم
تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
تا وقتي وقتت نگذره نميشه گفت عزيزم چون درد پريود و درد اوايل حاملگي خيلي شبيه همن

شما دردتخمدان نداشی؟

من چرا جای اعضای بدنمو نمیدونم  معدمو کلیه و رحمو مری و هرجام درد کنه میگم دلم درد میکنه😆مامانم میگه قولنج کردی 😆😆😆😆الان گفتی تخمدان همس فک‌میکنم کجاس

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
بیبی چک های محترم جواب بدن مرسی اه    

کی بی بی چک بزارم ک قطعی نسون بده اخه لکه بینی هم ندارم

مارو بی بی چک فرض کردی خواهر؟؟😒😒

😂😂 ن خب بخاطر تجربه هاتون پرسیدم فکر کنم باید شنبه بزارم اگر پری نشم 

کی بی بی چک بزارم ک قطعی نسون بده اخه لکه بینی هم ندارم

همون فردا بزار خیلیا روز موعدشون جواب میده اگه منفی بود تا سه روز بعد صب کن دوباره‌بزار

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من چرا جای اعضای بدنمو نمیدونم   معدمو کلیه و رحمو مری و هرجام درد کنه میگم دلم درد میکنه😆مام ...

عاشق امضاتم

شما دردتخمدان نداشی؟

من تو بارداري دومم اصلا علائم نداشتم وقتم يه هفته رد شده بود 

ولي بارداري اولم هر جور دردي فكر كني داشتم

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
عزیزم من بارها تو همین سایت گفتم من یه بار اقدام کردم همه این علایم رو داشتم و باردار نشدم اما دفعه ...

علاعمتون چی بود شما؟؟