2777
2789

کسی که خیلی شاد شنگوله رو فکر میکنید خیلی بی غم غصه اس؟ من ناراحتی دارم غصه دارم ولی باهاش کنار اومدم

ن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اونیکه6از مبیشار میخنده و ‌شاده

درد هاسم به همون اندازه زیاده 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

معمولا اونهایی که میخندونن بقیه رو به فکر بقیه آدم شاد و بذله گویی هستن، ناراحتی های بیشتر و عمیق تری دارند. البته همه نه ها

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
کاشکی منم شوخ طبع بودم نمیدونم چه اخلاقی دارم که همه ازم فرارین😂 استارت چن نمونه از رفتاراتو میگی ...

عززیزم من میفهمم کی جنبه داره کی جنبه ندارع حتی گاهی با استاداموون هم شوخی میکنم

اصلا هم دست خودم نیست یهویی انجام میدم بعد میفهمم چیکار کردم فک کنم ذاتی باشه

من غم عالم به دلم بود تنها جایی که می‌تونستم بخندم و کیف کنم پیش دوستام و دانشگاه و بقیه بود.اوناهم‌فکر می کردن من بی غم عالمم.یه بار زن داداشم بهم گفت توکه شانست خوب بود شوهر خوبی گیرت اومد باخودم گفتم با وجود اون همه درد همیشه حال خوب کن بقیه بودم بعد عروسیم که اومدم شهر غریب روزی صدتا تماس داشتم و همه گریه که جات خالیه و دلمون گرفته و فلان.بااین وجود حقم بود بعد ازدواج حالم خوب باشه و بخندم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست