2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم باز ... کمک لطفا :)

279 بازدید | 13 پست

کرونا گرفتم ، زده به ریه‌م ...

انقد سرفه میکنم که اشکم در میاد 

دکترم رفتم ، قرص و دارو هم خوردم ولی هنوزم شب که میشه سرفه شدید میاد سراغم ...

چیکار کنم خوب شم !؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفتریاکسون فقط🥹

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

کرونا نرفته که بخواد دوباره بیاد ... بیماری بوده که به باقی بیماری ها اضافه شده ... کمکی ، توصیه ا ...

والا برای کرونا نه، اما برای سرفه چرا

شکر تیغال عالیه برای سرفه،اما کرونا دارید نمی‌دونم خوبه یا نه

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...
ممنونم 🥺♥️

خواهش میکنم

ی داروی بیمارستانی هستش فقطم تو بیمارستان بهت میزنن و بدون دستور پزشک بهت نمیدن

من برای عفونت ریه استفاده کردم تو بیمارستان و عمل اسپلنکتومی...

حتما به دکترت بگو برات تجویز کنه ، دکتر متخصص

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

خواهش میکنم ی داروی بیمارستانی هستش فقطم تو بیمارستان بهت میزنن و بدون دستور پزشک بهت نمیدن من برا ...

فداتشم الهی 

رفتم دکتر ، برام تجویز کرد 

به محض استفاده انگاری که ریه هام درجا خوب شد 😃💗

بازم حس سنگینی رو دارم توی ریه هام 

ولی خیییلی بهترم الان 

ممنونتم واقعا جیگرمممم🥺💗😂

فداتشم الهی  رفتم دکتر ، برام تجویز کرد  به محض استفاده انگاری که ریه هام درجا خوب شد 😃 ...

خدارو شکر ♥️♥️♥️

خواهش میکنم گلی💖💖💖

آره خیلی قویه بخاطر قوی بودنش خطرناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40