2777
2789
عنوان

اگه پریودیت نامنظمه

601 بازدید | 78 پست

دخترا من از وقتی پریودم شدم تا الان که 21 سالمه همیشه نامظم بود ینی حتی چند ماهی یک بار 

و تمام راه هارو رفتم و برا تایم کوتاهی تاثیر داشتن فقط تا اینکه

یه جا دیدم تو همین نینی سایت نوشته بود رازیانه آسیاب کنید و روزی یک قاشق چای خوری بخورید

من از وقتی پریودم تموم شد خوردم و سر ماه پریود شدم و پشمام ریخت

بازم ادامه دادم و الان سه ماهه مرتبب میشم 

خیلی برام عجیبه خاستم اگ شماهم دلتون نمیخاد داروهای شیمیای استفاده کنید از روش من استفاده کنید و خودتون معجزشو ببینید

کلا رازیانه خیلی برای خانوما خاصیت داره و اندامتون رو هم خوشگل و زنانه میکنه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای  منم همسنتم اسی دقیقا هیچ وقت نفهمیدم کی منتظر باشم و آمادگیش باشه همیشه یهویی شد😕

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
زیاد نخور ضرره پرولاکتین میبره بالا

یععنی چی میشه

من تقریبا چهل روز منظم خوردم

الان چند وقته نخوردم باز میخام شروع کنم مثلا یک روز در میان بخورم یا یک هفته قبل تایم پریودی بخورم

گرمه طبعش؟ طریقه مصرفش چطوریه چقدر باید مصرف مرد؟

اره برای رحم عالیه 

من آسیاب کردم با شکر مثلا یک سوم شکر بریز که مزش اذیتت نکنه

روزی یک قاشق یا نهایتا دو قاشق چای خوری بخور تا یک ماه تاثیرشو میبینی

اره برای رحم عالیه  من آسیاب کردم با شکر مثلا یک سوم شکر بریز که مزش اذیتت نکنه روزی یک قاشق ...

بعنی هر روزز؟؟ واقعا خستم از قرص ولی این چیزارم بخاطر کرمیش میترسم کمی و اینکه مداوم بخورم ازیادمیبرم

+خدایاشکرت🤍

وای  منم همسنتم اسی دقیقا هیچ وقت نفهمیدم کی منتظر باشم و آمادگیش باشه همیشه یهویی شد😕

خیلی بده من اطرافیانم هی میگفتن اگ پریودیت اینجوری باشه در اینده حامله نمیشی فلان الان خیلی خیالم راحت تر شده تازه حس میکنم مثل بقیه شدم🥲😂