2777
2789
عنوان

تربیت جنسی کودک

419 بازدید | 11 پست

بچه ها این کاراییه که خودمون کردیم دارم میگم

این دو تا کلیپو بزارین برای کودک و نوجوونا .

هر چی بچه کوچیک تره بیشتر بزارین ملکه ذهنش بشه

تو گوگل بزنین میاد از اپارات دانلود کنین:👇👇

آموزش های خانم دانی، آموزش خودمراقبتی مقابل کودک آزاری

انیمیشن کمل، پیشگیری و مقابله با کودک آزاری به زبان ساده

و

یه پوستر هم هست چاپ کنین بزنین به دیوار که همه بفهمن این بچه اگاهه و راز نگه نمیداره

🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خاهر من رو فلش بود هزار و شونصد بار دیده رو تلویزیون توی بچگی

بچه خودتون چند سالشه

اینارو با خیال راحت بذاریم برای بچه ها ببینن

اگه توضیح بیشتر خواستن چی توضیح بذیم؟

من فک میکنیم انقدم باز کنیم براشون خوب نیست ولی بهش گفتم هررازی باید به مامان بگی حتی اگ گفتن مامان تو میکشیم بدون الکی میگن خودمم بهش راز میگم الکی ک یاد بگیره و واقعا تاثیر داشت با دوستاش بازی میکرد گفته بودن باید عروس دوماد شیم همو ببوسیم ولی ب مامانتون نگید دخترم سریع اومد پیش من و بهم گفت منم بهش گفتم میتونی بابا رو بوس کنی منو بوس کنی ولی غریبه هارو نه چ خانوم باشه چ آقا نباید بوس کنیم خودمم اجازه نمیدم تنها جایی باشه هیچ وقت

لازم نيست هر چيزي رو ياد بگيرن . فقط بايد بدونن چه چيزهايي يعني تعرض . موقعيت هايي كه خطر تعرض وجود داره رو بهشون ياد بديم . مثلا سر ظهر تنها نرن تو كوچه . جاهاي خلوت نرن . با بزرگتر از خودشون بازي نكنن . اگر كسي خواست بهشون تعرض همه رو با خبر كنن و متعرض رو رسوا كنن و خجالت نكشن . حتي بايد تو يه سن و سالي برن آموزش هاي رزمي ببينن كه بتونن تو محيط هايي مثل مدرسه كه بچه هاي از خودشون بزرگتر ممكنه اذيتشون كنن از خودشون دفاع كنن . آموزش هايي كه تو اين كليپ ها هست كامل نيست .