2777
2789
عنوان

مامانایی ک دیابت بارداری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 30 پست
من بعد زایمان قندم نرمال شد ولی الان بعد ۹ سال چون رعایت نکردم دوباره تو مرحله پیش دیابت رفتم.اونروز ...

اتفاقا دکتر غدد رفتم ولی خب از اینطرفم رفتم زیر نظر زنان و الان مرحله اقدامم 

مشکلی‌داره مگه؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان قند ناشتاتون چقدر هست؟تکرار هم کردید آزمایش رو یا آزمایش هموگلوبین ای وان سی دادید چون اون بیشت ...

۱۵۶ هست فردا عکس ازمایش رو برات میفرستم عزیزم 

اتفاقا دکتر غدد رفتم ولی خب از اینطرفم رفتم زیر نظر زنان و الان مرحله اقدامم  مشکلی‌داره مگه؟

خواب به زنان هم بگید اینطوره .میگم شابد یه کم کنترل بشه بعد بهتر باشه حداقل.من قبلش خوب بود ماه دوم قند ناشتام ۹۰ شد دکتر گفت تو بارداری ۹۰ زیاده بعد غربالگری نوشت اون نشون داد که بالاست دیگه

اخه الان ناشتا۱۵۶هست فک کنم پیش دیابتو هم رد کرده 😔

دکتر غدد به شما دارو نداده عزیزم؟

داروهای دیابت تداخلی با بارداری ندارن

به فکر خودت باش گلم، مادر باید مواظب سلامت خودش باشه❤️

دیابت هیچ نفعی نداره عزیزم،دلیل سزارین هم نمیشه،فقط هزینه سونو و تست ان اس تی اضافه میذاره روی دستت توی هفته‌های آخر

۱۵۶ هست فردا عکس ازمایش رو برات میفرستم عزیزم 

الان مهمتر قندتون هست .حتما اگر دفعه اولتون بوده تکرار کنید یا آزمایش تکمیلی انجام بدید که قشنگ مشخص کنه .اولش قرص میدن من الان پیش دیابت هستم روزی یه قرص داده با رعایت کردن

دکتر غدد به شما دارو نداده عزیزم؟ داروهای دیابت تداخلی با بارداری ندارن به فکر خودت باش گلم، مادر ...

این ازمایشات دکتر غدد نوشته و هنوز نبردم پیشش خب بعد من   الان خودم واسه تنبلی گلوکوفاژم میخورم ولی هیچی به هیچیه انگار فک کنم دوز دارویی بالاتری میده

اره اینو شوخی میکنم بخدا انگار میخوام بمیرم بخاطر این عدد قند نخواستم این نفع رو حاضرم صد بار طبیعی بزام اما این قند بره 😔😔😔😔

الان مهمتر قندتون هست .حتما اگر دفعه اولتون بوده تکرار کنید یا آزمایش تکمیلی انجام بدید که قشنگ مشخص ...

قبلا هم ازمایش داده بودم هر سری رفته روش چنتایی😔 ولی فردا میفرستم فاکتور زیاد نوشته ک ازمایش دادم دقت بهشون نکردم 

۱۵۶ فکر کنم با قرص کنترل بشه ولی تو بارداری دیگه نمیشه قرص خورد دکتر غدد به من گفت چون نمیشه باید ان ...

اره دیگه میدونم انسولین باید بزنم 😔خدا کنه اگر باردار شدم و بعد زایمان نخوام واسه همیشه انسولین بزنم😭

خواب به زنان هم بگید اینطوره .میگم شابد یه کم کنترل بشه بعد بهتر باشه حداقل.من قبلش خوب بود ماه دوم ...

دید ازمایشم رو دکتر و فقط گلوکوفاژ داد 

خدا کنه بچه دار بشم هیچی نمیخورم و انسولین میزنم به عشقش🥲🥲😭😭دارم تو ارزوی ی بچه میسوزم دعا کن برام این ماه دارو خوردم و امپول زدم و منتظر نتیجه ام 

این ازمایشات دکتر غدد نوشته و هنوز نبردم پیشش خب بعد من   الان خودم واسه تنبلی گلوکوفاژم میخورم ...

من خودم توی جفت بارداریام انسولین میزدم عزیزم،اصلا گارد نداشته باش در مقابلش. سزارینم هم از یه کانال دیگه جور شد😄

بعد از زایمان هم با رعایت تغذیه،خواب منظم و پیاده‌‌روی روزانه کاملا کنترل شد.

امیدوارم که نی‌نی‌ت به دل خوش بیاد بغلت،بعد از زایمانت هم قندت کنترل بشه❤️

من خودم توی جفت بارداریام انسولین میزدم عزیزم،اصلا گارد نداشته باش در مقابلش. سزارینم هم از یه کانال ...

عزیزم ممنون البته هنوز نی نی ندارم 🥲🥲ولی تو اقدامم 

من واسه داشتنش انسولین ک سهله حاضرم جون بدم😄

پناه برخدا چ میشه کرد 

من خودم توی جفت بارداریام انسولین میزدم عزیزم،اصلا گارد نداشته باش در مقابلش. سزارینم هم از یه کانال ...

سزارین از کدوم کانال بود عزیزم😃😃

سزارین از کدوم کانال بود عزیزم😃😃

ایشالا به زودی و سلامتی باردار میشی عزیزم❤️

۵سال پیش موقع زایمان اول من هنوزم میشد با نامه‌ای که روانپزشک معتمد می‌داد و تایید می‌کرد که مادر فوبیای زایمان طبیعی داره و قادر نیست به زایمان طبیعی،سزارین کرد.

الان رو نمیدونم