2777
2789
همه سختی هایی دارن که کسی ازش خبر نداره .خدا به همه نگاه کنه  من یه زندگی داشتم که نتیجه اش شد ...

فکر نکنم سختی و مشکلات شما از من و امثال من بیشتر باشه و رسما نبود شدم 2بار میخواستم خودکشی کنم البته یکبارش انجام دادم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

سخته ولی شیرینه، مثل هرکار ارزشمند دیگه ای... من از اونایی که بجه ی دوم و سومشونو آوردن هم شنیدم و هم به عینه دیدم که هم خیلی روحیه شون شادتر شده و هم میگن انگار با اومدن هربچه شخصیت من کامل تر شده و رشد پیدا کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم سختی و مشکلات شما از من و امثال من بیشتر باشه و رسما نبود شدم 2بار میخواستم خودکشی کنم البت ...

بابا مگه بچت چی کار می کنه خاستی خودکشی کنی؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
ولی من دلم پر می‌کشه واسه بچه و تموم سختیاشو ب جون میخرم🥹

ایشالا طعمش رو میچشی به زودی .دخترخالم بعد ۱۰ سال،الان بارداره

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

حالا من دوتا بچه هام به شدت آروم بودن ،اصلا سخت نبود برام نوزادی و کودکی شون ،ولی الان که بزرگ شدن میفهمم‌بچه داری تا همیشه سخته با این که الانم به شدت بجه های خوبی هستن،ولی بچه ها بزرگ‌میشن مشکلات شون هم بزرگ میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بابا مگه بچت چی کار می کنه خاستی خودکشی کنی؟

اوتیسم و بیش فعال

رفتارهای تکراری، عجیب و غریب و دیوانه کننده

منم تا 2سالگیش فشارم رو 8بود 20کیلو کم کردم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

منم بچم نه ماهشه، امروز با صورت اومد زمین دندونش رفت تو لبش، لبشو شکافت صورتش خون شد مررررردم سکته ک ...

وای خدا براش صدقه بده 

فکر نکنم سختی و مشکلات شما از من و امثال من بیشتر باشه و رسما نبود شدم 2بار میخواستم خودکشی کنم البت ...

نمیدونم والا شرایط شما چطوریه اما من هرچقدر تحت فشار باشم به خودکشی فکر نمی‌کنم.نهایتا از فشار آدم سکته میکنه میمیره. اون دنیا دیگه عذاب نمی‌کشه. با خودکشی اون دنیا هم در عذابیم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
اوتیسم و بیش فعال رفتارهای تکراری، عجیب و غریب و دیوانه کننده منم تا 2سالگیش فشارم رو 8بود 20کیلو ...

چند تا بچه داری؟

پسربزرگم گاها کوچیکه رو اذیت میکنه گاها که یعنی ۹۰درصد مواقع خودش ب شدتتتتتت شیطونه اصلا یجا نمیشین ...

بچه های منم دعوا میکنن ولی من دخالت نمیکنم اگه بیان شکایت به هر دو هشدار میدم اصلا طرفداری نمیکنم 

یه لحظه اینورن یه لحظه اونور یا دعوا یا آشتی 

اما براشون یه بار سفره باز میکنم میوه یا هرچیزی هم همزمان میدم 

موقع خواب خیلی اذیت میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من همین امروز از 12 ظهر تا همین الان بچم چشم رو هم نذاشته کلافم خراااااب😭 و اینکه خانما من از این ...

منم سر بچه اول تا ۵-۶ ماه اینطوری بودم

تا ۳ ماه مامانم کلا خونه ما بود، یک ماه هم بعدش من رفتم خونه مامانم

هر کی بهم میرسید یه طوری نگاه میکرد انگار من از تو غار اومدم بیرون و مثل من دیگه تو دنیا وجود نداره، انگار گناه کبیره کردم که کنار مامانم هستم… حالا شوهرم مشکلی نداشتااا

ولی خب هر کسی یه مدلیه، بماند که من بعد زایمانم مشکلات جسمی خیلی زیادی هم داشتم

ماه اولی که بدون مامانم با بچه تنها بودم هم نسبتا سخت گذشت برام ولی بعد ۴-۵ ماه دیگه روال دستم اومد

نمیدونم والا شرایط شما چطوریه اما من هرچقدر تحت فشار باشم به خودکشی فکر نمی‌کنم.نهایتا از فشار آدم س ...

به جهنم در عذاب باشم خودم جواب خدارو میدم

صد بار مرگ خواستم نداد وقتی نمیده ادم متلاشی میشه 

هر ساعت عذابه براش مرگ شیرینترین چیزه