2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3209 بازدید | 40 پست
والا شوهرمن همیشه طلبکاره اصلا توقع نداشتم ازش اینجوری کنه خب حداقل بگو وای ببخشیدراست میگی نه داد و ...

میفهمم چی میگی همینجوریم

واقعا چرا درکمون نمیکنن که اگه ما داد و بیداد کنیم در عوضش انتظار محبت داریم تموم بشه بره نه اینکخ بیشتر اوضاع متشنج کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت بهش زنگ بزنم برگرده 

بنظرم یا اینکارو نمیکردی ولی حالا ک شده زنگ نزن کلا درستشذاین بود دپباره دعوا نمیکردی و داد و بیداد ولی دیگه حالا ک اینجوری شد موضع خودتو حفظ کن 

توام اشتباه منو نکن برو کنار شوهرت بگیر بخواب شاید فرجی شد

نه من نمیرم کلا همه پیش هم روزمین میخوابیم ولی بغلش نمیرم تازه انقد پرو هست ک اگه برم فک میکنه چ خبره بیشتر قهر میکنه

هیچی نگفتم بهش باز یکی دوروز ب رو خودش نیاورد گفتم مگه قرار نبود بریم گفت آره آره راست میگی باشه شب ...

همشون همینن من همسرم سر کارش ناهار میخوره خیلی اونجا سرش شلوغه میاد خونه بهش میگه ناهار چی خوردی گاهیرمیگه اصلا یادم نیست چی خوردم میگم مگه میشه همش سه چهار ساعت پیشه میگه اینقد شلوغ بوده سرم نفهمیدم چی خوردم بعدش فکر میکنه یادش میاد چی خورده🤣

یا رئوف❤️