2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3209 بازدید | 40 پست
اوف چرا مردا مارو نمیفهمن حالیشون نیس چی میخوایم 

اصلا نمیفهمه لیست میکنه گفتی اینو بخر گرفتم اونو بخر گرفتم مشکل مالیم نداره همون روزم گفتم یه شالی صندلی چیزی بخرم من برا این گفتم برم بیرون هوامون عوض شه دیگ شال و صندل چیه مگه من ازاین ناراختم اصلا براش مهم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینکه بذارن زن ناراحت باشه و برن بکپن متنفرم آتیش میگیرم دیشب شوهرمو از خواب بیدار کردم دعواش کرد ...

من دیگ باهاش حرف نمیزنم انقد پرو شامی ک من درست کردم آورد تنهایی خورد بعدشم بلند گفت من پهن میکنم نیای بخوریا دوس ندارم با تو بخورم گفتم اگ دوس نداری دستپخت منم نخور پس 

مثل بچه ها میمونن والا

الان که دوباره دیشب مرور کردم اعصابم بهم ریخت دوس دارم بهش زنگ بزنم داد و بیداد کنم سرش

من ک بخاطر بچه ها داد و بیداد نمیکنم میگم گناه دارن 

تو چرا دعوات شده؟ 

من ک بخاطر بچه ها داد و بیداد نمیکنم میگم گناه دارن  تو چرا دعوات شده؟

فقط بخاطر اینکه بهش زنگ زدم کجایی چرا دیر کردی؟الان وقت کار کردن نیس باید خونه باشی

اونم گفت خب کار پیش اومد حرف مفت نزن لطفا

منم گوشی سرش قطع کردم اولین بار بود میگفت حرف مفت نزن حالم بد شد اومد خونه باهاش حرف نزدم اونم بیخیال گرفت خوابید 

فقط بخاطر اینکه بهش زنگ زدم کجایی چرا دیر کردی؟الان وقت کار کردن نیس باید خونه باشی اونم گفت خب کار ...

ولش کن چیز مهمی نبوده اوقاتتون تلخ نکن روش تو روت باز نشه 

منم بیدارش کردم داد و بیداد کردم اونم لباساشو پوشید هلم داد رفت منم گفتمش حق نداری دیگه بیای خونه ام ...

همون قهر میکردی خودش میومد منت کشی اینجوری دعواتون طولانی میشه 

انتظار داشتم امروز میومد منت کشی و از دلم درمیورد  واقعا چرا دوس دارن کشش بدن بلد نیستن ی دعوا ...

والا شوهرمن همیشه طلبکاره اصلا توقع نداشتم ازش اینجوری کنه خب حداقل بگو وای ببخشیدراست میگی نه داد وبیداد کنی بعدم گرفته خوابیده منم بیدارم غصه میخورم