2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

3209 بازدید | 40 پست

سلام

خیلی دلم گرفته گفتم اینجا بگم یکم سبک شم بنظرتون حق با من نیست؟ 

من تقریبا 7 8 روز پیش ب شوهرم گفتم دلم گرفته بریم بازار یکم خرید کنم حالم خوب شه گفت باشه بریم فردا بعد که ازسرکار اومد اصلا یادش نبود ک گفتم منو ببر زنگ زد ب دوستش باهم رفتن بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم ولی ببین مردها انقدر مشغله و فکر و ذهنی دارن که خدا شاهده گاهی اوقات اسم خودشونم یادشون میره ، اینها بندگان خدا مثل ما زنها نیستن ریز بین و جزیی نگر چیزی هم به خاطر نمیسپارن ، مثلا من اگر به شوهرم بگم دیروز فلان حرفو زدی ناراحت شدم خداشاهده اصلا یادش نمیاد چی گفته

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

هیچی نگفتم بهش باز یکی دوروز ب رو خودش نیاورد گفتم مگه قرار نبود بریم گفت آره آره راست میگی باشه شب بریم باز شب گفت چهارشنبه عزا عمومی تعطیله گفتم نه بابا بازه گفت نه بسته ان ماشهر بزرگی هستیم مغازه ها نمیبندن نبرد خلاصه جمعه و شنبه هم گذشت هیچی ب هیچی امشب دیگ بهم برخورد چون بچه هارو برد بیرون اصلا نگفت تو هم بیا داشت میرفت وسیله خونه رو بده درست کنن 

وقتی برگشتن باهاش قهر کردم گفتم واقعا ک انقد بهت میگم دلم میگیره همش خونه ام اصلا نمیفهمی خوب چی میشد به منم میگفتی بیا میگه بچه بازیا چیه خودت میومدی کلی بحث و دعوا کردیم تازه میخواست منو بزنه ک نزد بعدشم گفت این همه چیز برات گرفتم نمیبینی گفتم مگه درد من اینه تو ب من اهمیت نمیدی یکاری نمیکنی خوشحال شم گفت ازاین ب بعدم همینه جایی نمیبرمت

یادش رفته بنده خدا، عزیزم چرا دلت گرفته یه فیلم خنده دار بزار ببین

کسیو ندارم تو این شهر ازهمه دورم خیلی سخته غربت همشم خونه تنهایی حداقل ادم باشه بزاره خودم تنهایی میرم اونم نمیزاره میگه باهم بریم

از اینکه بذارن زن ناراحت باشه و برن بکپن متنفرم آتیش میگیرم دیشب شوهرمو از خواب بیدار کردم دعواش کردم چرا من ناراحتم تو میخوابی عصبی شد لباس پوشید رفت بیرون منم گفتمش حق نداری دیگه بیای خونه 

اونم رفت امشبم نیومد